Најлудата работа што би ја направиле за пари

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Што не се купува со малку пари се купува со многу пари

Нема работа што не би се направила за пари.Само е прашање за колку пари.На сите оние што велат дека не би направиле ова или она би им оставил една сума на пари вечерта да преноќеват кај нив и цела ноќ да ѓи гледаат и да мислат што би направиле со нив.Едвај ќе чекаат да изгрее сонцето,па да ја завршат работата.

Bi trcal gol na sred centar i toa vecerta nakaj 10 casot koga ima najmnogu narod...:vozbud: Ama zavisi od sumata normalno. I sakam unapred da mi gi dadat parite za da mozam da se izdepeliram celosno za da ne me zborat "Ej vidi go ne se izdipilral":pos2:

За пари
хммммммммммм:)
би ја нападнал директорката на yчилиштето:)

za pari .. soznam .. ne bi pravel nisto neznam oti taka ;))

За пари ништо, ама за еден добар, квалитетен, синдикалски Gorenje шпорет (Скул, ми вети!:vozbud:), би ја остварила мојата идеја за стајлингот за матурската вечер.

Материјал со боја на кожа, припиен на цело тело, го покрива телото од врат до стапала, во пределот кај градниот кош да има залепено апликации од две убави боски (по нашки: цицки:pos:), а во делот кај меѓуножјето- насликани пубични влакна. retarda:

Идејата е да се надминат фрките околу матурските фустани и да отидам- гола, само не буквално де, сепак професори има таму. :pos:

И Скул ми вика сум немала г`з. Кој бе не. :pipi: Ти само дај шпоретот. :pos:

Иначе не знам, веројатно малку се нештата што би ги направила за пари...

sagaqua напиша:
Правам и тоа скоро секој ден неколку години наназад! Одам на работа :nerv: Најлудото нешто што може да се направи во оваа наша државичка за пари. Р'мбање до умирачка, никакво работно време, слободно време:ija: ниту за доручек, луѓе кои лечат комплекси како претпоставени:nesvest: и плата со која не можам сметки да платиш!
Полудо од ова здравје:lud:
Леле колку се наоѓам во твојот пост, единствена разлика е во тоа што не морам да плаќам сметки. Барем не, сега за сега.

Псајтисфекшн, ако Скул дае шпорет очекувам бар сличиња од дешафката на мејл ;)

за пари, па не е најлуда, бидејќи ја применувам почесто, одам да купам ( или да земам нешто ) некаде на ептен далечно место, и така добивам по 100-500 денари за тоа. Обично правам за брат ми, з'ш му е мака да оди да купува нешто, па мене ме праќа.
А, ептен најлуда.... па што знам...... би шетал по пижами низ град, ама зависи од сумата. :)

ZIKS напиша:
за пари, па не е најлуда, бидејќи ја применувам почесто, одам да купам ( или да земам нешто ) некаде на ептен далечно место, и така добивам по 100-500 денари за тоа. Обично правам за брат ми, з'ш му е мака да оди да купува нешто, па мене ме праќа.
А, ептен најлуда.... па што знам...... би шетал по пижами низ град, ама зависи од сумата. :)

Jas imam setano po pizami, ama ne niz gradot tuka vo naselba, dobro sea ne nasekade, u moe malo...i toa ne dobiv pariii!!!Zatoa sea prvo ke zeam parite pa posle!!!P.SDobro sho ne bev sama, a i navecer bese pa nemase mn lugje, ali pak sramota.....Ncncnc:nenene:dr pat ne

За 100 евра зимно време скокам в езеро и си пливкам 5-6 минути, зависит од расположение

ZIKS напиша:

za dobra suma na pari i gol bi setal niz grad a ne samo po pizami no sepak toa za dobra cena:)))))))

love_comes_again напиша:
Jas imam setano po pizami, ama ne niz gradot tuka vo naselba, dobro sea ne nasekade, u moe malo...i toa ne dobiv pariii!!!Zatoa sea prvo ke zeam parite pa posle!!!P.SDobro sho ne bev sama, a i navecer bese pa nemase mn lugje, ali pak sramota.....Ncncnc:nenene:dr pat ne

Ја до продавница си шетам по пижами и ич не ми е гајле а за пари незнам... понудете ми доволно и се би можело да се направи :) (не баш се ама тука некаде)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom