Најлудата работа што би ја направиле за пари

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Zavisi za kolku pari? Za 1 000 000 evra i so Azis ke se onadam ednas be....pari se toa :pos:

Bi skokal u vardar,bi pretepal coek,bi setal gol....i use nekoi raboti

За пари ... хммм... знаеш, мене многу полесно е да ме натераш да напраам некоја глупост за сеир... а имам праено многу глупости... FOR THE SAKE OF SEIR :je::je::je:

sve, sve samo sramotata da e sokriena.

Знаете колку мислења избришав од темава? Многу. А знаете зошто? Знам дека знаете. Се надевам понатаму ќе разграничувате сеир од нормален муабет ... темава ако е поставена тука, треба да е далеку од сеир.

А он топик ... нешто што не сакам или неможам да го правам, нема да го направам за никоја сума на пари ... не сум лакома, па би прифатила само ако е нешто што еве да кажеме во моментот ми е мака, па ај за пари може:)

Парите го вртат светот.
Подобро би ми било да бидам без пари, а да имам нешто што не можи да се купи со пари. Инче ако толку многу ми требаат парите се би направил, само нема да давам да ме сексаат за пари (ќе му дадам муфте) :)

za 10000 evra bi trcal gol niz grad :)
ako nekoj mi recit i besplatno go pravam samo nemam motiv :)

Фантом не почнувајте пак ќе ве банирам!

osamen напиша:
Jas bi napravil se sto e granica na normalnoto i coveckoto.Znaci se osven ako treba da ubijam nekogo,da pretepam,ograbam i uste nekolku drugi raboti.

se slagam potpolno:party3:

Имам 10000 евра за фрланје онака кој ги сака нека каже некоја глупа работо која би можел/а да ја направи и би му ги поклонил овие пари.

* немам е**н денар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom