Најлудата работа што би ја направиле за пари

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Ne bi napravil za pari nisto, zasto parite se nuzno zlo, u princip mnogu me nervira konceptot za parite. A bi napravil mnogu ludi raboti, samo dokolku imam dovolno dobar motiv.

за едно 100000 еуро ке влезам во некоја дискотека ке истаам кашикара и има да е се по мое вечерта, а ако има пеачка има намене да седне и да ми меша цела вечер

ќе идам по боксерици од центар до лептокарија

Не би направила ништо за пари.
Да имам некој мотив би напраила луда работа, и без некој пари да ми дава.
Не сум некоја попалена за пари, си имам онолку колку што ми се потребни, и крај, немам потреба да праам глупости за пари да добијам, едноставно одам кај тато, му викам дај 100 евра и крај, ако ми е до тоа дојдено, па и за повеќе да ми требаат, ќе праам друго чаре, ама глупости за пари, е тоа - НЕ!:icon_lol:

jas nikogas ne sum pravel niso za pari ,ne pravam i nema da pravam i vo idnina ,ako se pravi neso za pari togas toa znaci deka se prodavas nekako,davas gaz za pari se vika toa neli:)) nema pricina da napravam neso za pari vo zivotot........

Се што пишувате е во ред само проблемот е што има секакви луѓе на светов али нема пари.

Nikakva luda rabota ne bi napraila za pari zoshto sigurno ne bi idela gola po ulica primer pa site da mi se smeat pa taka da zarabotam pari..Parite bi gi zarabotila poveke na cesen nacin nekako ama so ludi raboti ne..

...bi se e@(%! so grdi i postari devojki...

Правам и тоа скоро секој ден неколку години наназад! Одам на работа :nerv: Најлудото нешто што може да се направи во оваа наша државичка за пари. Р'мбање до умирачка, никакво работно време, слободно време:ija: ниту за доручек, луѓе кои лечат комплекси како претпоставени:nesvest: и плата со која не можам сметки да платиш!
Полудо од ова здравје:lud:

Да му прнам на председателон иху

parite edinstveno bi gi zarabotila!i toa so trud!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom