Најлошиот мобилен телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата streetbond2005
  • Време на започнување Време на започнување
iPhone 5 & HTC Wildfire S. Полоши телефони од нив нема. :mad: Ајфон никад више.

Ај дека не моеш уште 2 пати да постираш дека мразиш iPhone. :tapp:

ON:

Најлошо искуство...Sony Ericsson K310 и Sony Ericsson K510 од постарите пошо тоа „маусот“ им беше од тапа потапа и во мој раце беше во исправна состојба околу месец до два.
Од поновиве смартфони би го одделил Alcatel One Touch OT991D. Жими еден екран шо го има 4 инчи и тоа и тој за ништо не чини. Баба ми побрз телефон има.

Кочи, затворен систем, неможеш ни музика да си ставиш за ѕвонење, мал екран, лош дизајн (многу се гребе), батерија не држи како другите смартфони во негова класа...итн...
Ти кочи умот тебе дете , на телефонот немам осетено ни нај мал лаг а го користам веќе година.

Nokia N97- енормно голем, бавен, многу лош екран

ХТЦ Ево 3д- освен на тоа време брзината, друго ништо не вреди на телефонот.

Сите андроид телефони шо сеа можете да ги најдете за 2-3к. Бавни, лоша камера, мал екран, кочат...

Се сложувам со тоа, колку пари, толку музика. Ама телефончево, huawei U8180, сите можни живци ми ги извади.
Ептен ретардирано телефонче. Без разлика дали е полна или празна меморијата, ептен кочи. Сам се исклучува, уклучува. Едно време, на сред ноќе, сам си светкаше екранот. А никој нит ми ѕвонеше, нит порака ми имаше пратено, нит празна батерија. Од чиста мира, си светеше. Кога ќе се укочи, мора да му ја извадиш батеријата, за да се откочи. А кога се уклучува, се уклучува за минимум дваесет минути. Па тачот не фаќа... Единствениот лек е да го фрлиш од десетти спрат.
Ми се испразни батеријата, се исклучи и повеќе никогаш не се уклучи. Ништо му немав направено. А и уште поубаво што сам си цркна. Барем сега си немам маки повеќе.

Ај дека не моеш уште 2 пати да постираш дека мразиш iPhone. :tapp:

ON:

Најлошо искуство...Sony Ericsson K310 и Sony Ericsson K510 од постарите пошо тоа „маусот“ им беше од тапа потапа и во мој раце беше во исправна состојба околу месец до два.
Од поновиве смартфони би го одделил Alcatel One Touch OT991D. Жими еден екран шо го има 4 инчи и тоа и тој за ништо не чини. Баба ми побрз телефон има.
Јас го имав Sony Ericsson K300 и гајле немаше тоа средното копче и ден денес работи, само батеријата му цркна. Кога ќе ми текне само колку време сум се мачел да префрлам нешто преку Infrared. :D

Инаку Vodafone 547, поголемо срање од телефон нема.

Кочи, затворен систем, неможеш ни музика да си ставиш за ѕвонење, мал екран, лош дизајн (многу се гребе), батерија не држи како другите смартфони во негова класа...итн...

Не баш, не кочи.
Која е поентата да имаш ајфон а да не ти ѕвони со класичниот „ајфонски“ рингтон ?
Мал е екран според твоите стандарди, јас имам мали дланки и не ми е пријатно да држам телефон со 2 раце -Galaxy S3/S4.
Дека многу се гребе и тоа мало сутра. Незнам ти на какви услови очекуваш телефонот да не се изгребе, и наведи ми конкурент на ајфонот што се гребе помалку?

Samsung mini 2 . Не да не го бива за ништо!!

Колку пари толку музика. За тие пари tipo-то си е таман.
муабетов е исто ко еден другар кога влезе у продавница со 10ден и вика на продавачката дај ми нешто благо за 10ден ама да се најадам :D
иначе ради х личности што пишале у темава може мн лошо да влијаат на некои у изборот на телефон..
на пр еден што пишал за алкател от 991 дека бил тапа, јас ке кажам дека телефонот за сите пари вреди, недостаток е што има малку внатрешна меморија па ако се наполни знае да кочи, затоа има програми со кои можеш да избришеш некои апликации кои фабрички се вметнати а не ти служат за ништо :)
значи суму сумару подобро е да се критикуваат оние телефони со набилдана цена, кај што релано за очекување е е да се добри перформанси а потрфлиле :)

муабетов е исто ко еден другар кога влезе у продавница со 10ден и вика на продавачката дај ми нешто благо за 10ден ама да се најадам :D
иначе ради х личности што пишале у темава може мн лошо да влијаат на некои у изборот на телефон..
на пр еден што пишал за алкател от 991 дека бил тапа, јас ке кажам дека телефонот за сите пари вреди, недостаток е што има малку внатрешна меморија па ако се наполни знае да кочи, затоа има програми со кои можеш да избришеш некои апликации кои фабрички се вметнати а не ти служат за ништо :)
значи суму сумару подобро е да се критикуваат оние телефони со набилдана цена, кај што релано за очекување е е да се добри перформанси а потрфлиле :)

Alcatel OT 991 јас користам, ич не сум задоволен од тој телефон. Направи му софтвер апдејт до крај, апдејтувај ги youtube и facebook и ојде меморијата.. Кочи ненормално. Моментално иам само Bike Race Lite и Flappy Bird, YT и FB се со избришани апдејтови, телефонот ненормално кочи.

Alcatel OT 991 јас користам, ич не сум задоволен од тој телефон. Направи му софтвер апдејт до крај, апдејтувај ги youtube и facebook и ојде меморијата.. Кочи ненормално. Моментално иам само Bike Race Lite и Flappy Bird, YT и FB се со избришани апдејтови, телефонот ненормално кочи.

so many memories so little ram:icon_lol: андроид без минимум 512 мб рам е ужас

ти кажав најди програма со која ке можеш да ги избришеш непотребните апликации кои ти зафаќаат простор и нема да кочи

ти кажав најди програма со која ке можеш да ги избришеш непотребните апликации кои ти зафаќаат простор и нема да кочи

Треба да се рутира телефонот колку што знам, не е така едноставно како наоѓање на програма.. ? Или ако е прати ми пп :D

Што толку лошо ти има сторено мобилчево, па да го пишеш тука :place:. Моментално овој го користам, и онака задоволен сум, пренатрупан ми е мобилниот, а не ми кочи. Добар е она за луѓето од "пониската" класа :icon_mrgr:

Треба да се рутира телефонот колку што знам, не е така едноставно како наоѓање на програма.. ? Или ако е прати ми пп :D
еи другар на девојка ми еден познаник и го средуваше, тој уфрлаше некои програми и ако не се разбираш баш подобро сам да не чепкаш... ке те контактирам у лп ако дознаам кои беа програмите

Што толку лошо ти има сторено мобилчево, па да го пишеш тука :place:. Моментално овој го користам, и онака задоволен сум, пренатрупан ми е мобилниот, а не ми кочи. Добар е она за луѓето од "пониската" класа :icon_mrgr:
За мене е лош телефон поради слабата резолуција, меморија, камера и други работи го ставам во оваа група. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom