Најлошиот мобилен телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата streetbond2005
  • Време на започнување Време на започнување
ееее какви игноранти сте вие бе! како не ви е јасно дека се бара конкретен модел или серија некоја а не бренд на телефон...

И мене најлош ми е овој blackberry.Значи било кој телефон немам посебем модел. :)

iPhone 5 & HTC Wildfire S. Полоши телефони од нив нема. :mad: Ајфон никад више.

LG L3, LG T385, Xperia Tipo, Galaxy Young, Desire C, Alcatel C1, ZTE

Последно уредено:
3.2` 320x480 pixels
3.2MP Camera
512 Ram
затоа типото ќе го најдеш за 2000 денари........СЕ си има своја цена.........[DOUBLEPOST=1394120855][/DOUBLEPOST]
Колку пари толку музика. За тие пари tipo-то си е таман.
за релативно малку пари машината е супер,исто што плукаат по алкателите кои нови чинат 100 евра,а половни(угол нови може да се речи) чинат околу 30тина евра........камера,wifi,GPS,facebook,twitter,некои мали апликации корисни поддржува,исто мемориска картичка до 32 гб,за парите петарда !

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
затоа типото ќе го најдеш за 2000 денари........СЕ си има своја цена.........[DOUBLEPOST=1394120855][/DOUBLEPOST]
за релативно малку пари машината е супер,исто што плукаат по алкателите кои нови чинат 100 евра,а половни(угол нови може да се речи) чинат околу 30тина евра........камера,wifi,GPS,facebook,twitter,некои мали апликации корисни поддржува,исто мемориска картичка до 32 гб,за парите петарда !
14 месеци го имам типото, и досега не направило никаков проблем, ниту да ми crash-не апликација. Единствено што не можам да најдам добри слушалки за него. И да, бојата, не сакам бело :)

iPhone 5 & HTC Wildfire S. Полоши телефони од нив нема. :mad: Ајфон никад више.

ќе сакаш да образложиш зошто? вака твоето мислење нема да му значи на никој освен на хејтерите на епл...

Колку пари толку музика. За тие пари tipo-то си е таман.
затоа типото ќе го најдеш за 2000 денари........СЕ си има своја цена.........
Не пишав јас за цената туку кажав дека за мене е лош телефон. Mногу е мал и повеќе личи на играчка отколку на телефон со оперативен систем.

Не пишав јас за цената туку кажав дека за мене е лош телефон. Mногу е мал и повеќе личи на играчка отколку на телефон со оперативен систем.
кога ќе споредуваш мобилни не можеш да ја заобиколиш цената на коштање.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
ќе сакаш да образложиш зошто? вака твоето мислење нема да му значи на никој освен на хејтерите на епл...

Кочи, затворен систем, неможеш ни музика да си ставиш за ѕвонење, мал екран, лош дизајн (многу се гребе), батерија не држи како другите смартфони во негова класа...итн...

Погрешно е да се критикуваат одредени телефони и да се споредуваат со телефони кои не се во нивна класа.
Соодветно би било споредба и критика да има само на телефони од иста класа. И доста со глупиве коментари за ајфон. И ја не ги сакам ама далекуууу се од срање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom