Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KaiTekk напиша:znaci The Man mozelo mnogu lesno da ti go isperat mozokot profesorive. I nejkjam vise da zboram za niv sea zboram a ne pa od septemvri.
KaiTekk напиша:zaklucok: they all sux
ne be pa ti sto ti e.samo 80% posto od profesorite i profesorkite ni se psihopati!!!Capo Kapistec напиша:Lelele vie od Boris stvarno po 20 pat ke kazam ama ve zalam kakvi napateni dusi ste!! Dojdete u Gorgi da vidite sto e raj!:baeh::baeh:
Jas neznam da ucam napamet a globocka toa go bara epa nema da go dobie i ne ja mrazam samo vikam deka davi ne mi zgresile nisto profesorkite kaj niv imam 4 ali kao se ponasaat so nas toa mi ide na zivcikLiNkA напиша:Пацка и Петранка не ми предаваат, али Глобочка не се споменува за ЛОША професорка... можда СТРОГА, али ЛОША:nenene: покрај неа барем ќе научиш физика... осим тебе ако не те интересира!
KoNtEjNeR напиша:sto da kazam poveke za temava... buvi i gjavolce nabrojava...
mozam po redosled
prvo mesto... kako i sekogas i pripaga na ... RILKOVA![]()
vtoro mesto ... SUKLEVA... i ona ko maz i
treto mesto ... LUJZA ... nali ucaniku ?
moze da se spomnat... tacka stevo kusevska i damevska no ima edna.... mlada nadezna i bi trebalo da ja zameni rilkovai bese vo komisija... biljana se vika praksa predava.