Најлоши професори

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Тања е срце!
Абе сите испаднаа супер, дури и Глобочка накрај ми пиша 5 а ни една петка немав цела година добиено!

Што и фали на Тања??? Баш е срцка! Од Македонка е милион пати подобра!

Немојте да се налутите од коментаров, ама Тања е добра само за тие што се од нејзин клас, а кон другите се однесува ко кучка. Ова е мое мислење, за вас не знам.... А иначе Пацка и не е баш лоша, баш мислам дека е многу добра професорка, но многу добра во однос на предавање, а во однос на однесување........ си знаеме ние во Корчагин нели? :lud:

Abe casot kaj Paci e cas so najvise emocii od strana na ucenicite. Strav, blaga napetost, olesnuvanje, custvo na vina, srekja....abe site moguci emocii :pos: Ali zatoa biologija najvise znam, sea na odmor vidov kruglousta, i cela lekcija za kruglousti ja raskazav. :pos:

Единствената причина зашто не го мразев биологија часот со Пацка ти е заради тоа што се заебаваше секој час. Многу јака ствар, никој не е ко неа за такви работи. Мене лично многу ме смееше, ептен! :pos2: :pos2: А иначе во право си тоа дека од нејзе многу научивме

Capo Kapistec напиша:
Znaci samo ovie od Boris pisuvaat na temava ejj. Kakvi grevcinja ste vie sto vi pravat kletite profesori tamu.
Ej samo da ne sum slusnal nekoj losh zbor za Dusica sociologija! Moj coek e!

Duska dusata mi ja izvadi. Prva ocenka mi bese 1 kaj nejze. Edvaj go
popraviv. Me isprasa najmalce 7-8 vo godinata i edvaj na kraj mi stavi 5. Mnogu ja mrzam.:pop: Ali kako se oblaka.......
A Snezana:nerv:....Za nejze nisto dobro:nenene: ....Na cas usta ne zatvara. Na toj cas ako ne zaspies nema koga. Ama koga ke se razvika. Lele Lele :ija:

A Mirce vi predaval li? Zakon covek. Kaj nego amin popravanje ocenki.

Ne ja znaete vie Ruzica biologija od Gorgi pa da vidite so e zamor ili Cece fizika!! Fala bogu se otarasiv od niv!!
Vie ne go znaete Stojce pa da vidite kako polagaat ciganite koj se od negov klas: Ima edno palica i si ja vika Mirko, ke ja zakluci salata i gi drvi od kutek!

Buci напиша:
Bogdanka Rilboy Rilkovaaaaa!!!!
kakov idiot e ovaa zena imam sreka sto nema da mi predava ne sum ekonomski smer,ama sestra mi zaasto ke se zapise u boris ako i predava na ekonomiski smer go naebavme i dvete!cela moja familija e zarckana smrtno so familijata na Rilkova taka da...:toe:
inace profesor/ka u Boris sto dosea mi predavale i sto najvise gi mrzam se:
Vlado Grncarov (Osnovi na Pravo i Ustav)
Mirjana Taskovska (Makedonski) i Duska (Sociologija)
UFFF kako me kurcat ovie trojca...da mozam site trojca u gepek bi gi stavila i na plostad bi gi zapalila!!!!!:duel:

Dragana <>< напиша:
Duska dusata mi ja izvadi. Prva ocenka mi bese 1 kaj nejze. Edvaj go
popraviv. Me isprasa najmalce 7-8 vo godinata i edvaj na kraj mi stavi 5. Mnogu ja mrzam.:pop: Ali kako se oblaka.......
A Snezana:nerv:....Za nejze nisto dobro:nenene: ....Na cas usta ne zatvara. Na toj cas ako ne zaspies nema koga. Ama koga ke se razvika. Lele Lele :ija:

A Mirce vi predaval li? Zakon covek. Kaj nego amin popravanje ocenki.
ako ima podobar coek od nego ja glavata na trupce ja stavam.3 meseci na cas ne mu idev se na se a moze i poise i na kraj 3 ka,a nemav ni tertratka po matematika,neznaev ni sto ucime,!zlato coek kako poprava ocenka toa e cudo a baska i nikad ne zapisuva...:pipi:

да ти ебам професорите одвратни копилиња што немаат манири го изгубиле секое чувство за добрина и во нив е оставена само горчина од бедниот живот што го живеат без љубов и ништо друго што е добро на светов.
пацка - реинкарнација на ѓаволот која никогаш не вкусила љубов и се соочува со горчината на животот кој нема никогаш да и даде ништо добро.
еден ден ќе и се одмаздам.....незнам кога ама ќе и се одмаздам за се што ми прави....

paaa dobrooo aj jas kje frlam dve tri kletvi za nevena sociologija u orce sto predava...nema da ja pcujam posto nejkam da trosham vreme na nea...ziva srekja sto nema da ja gleam u 3ta...golubarka edna gadna...

Богами Рилкова од Борис, дефинитивно најдебилна професорка у свет.Ваљда нема мене да ми предава:vozbud: , а ако ми предава :pishtoldz

smizlicka напиша:
kakov idiot e ovaa zena imam sreka sto nema da mi predava ne sum ekonomski smer,ama sestra mi zaasto ke se zapise u boris ako i predava na ekonomiski smer go naebavme i dvete!cela moja familija e zarckana smrtno so familijata na Rilkova taka da...:toe:
inace profesor/ka u Boris sto dosea mi predavale i sto najvise gi mrzam se:
Vlado Grncarov (Osnovi na Pravo i Ustav)
Mirjana Taskovska (Makedonski) i Duska (Sociologija)
UFFF kako me kurcat ovie trojca...da mozam site trojca u gepek bi gi stavila i na plostad bi gi zapalila!!!!!:duel:

полагав у 1ва година кај Грнчаров, али закон човек е

КОМУНИСТА ДО ДАСКЕ

Ouch

Sith_Lord напиша:

Ако мислиш на Пацка од Корчагин, многу полоша варијанта е да ти се падне Петранка по историја. Погрда, зла и одвратна кучка не се појавила во целокупната историја на македонското образование. Фала к*рцу што завршив.

Sith

:nenene:A uste polosa varijanta: Dvete u ista godina + Globochka. Nesakam niedna da vidam. Petranka e kako goblin u facata. :ija: Fakam uplav stom ke gi vidam. Ke bidat horori ovaa godina:pishtoldz aj jas....:nesum: pa posle...:pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom