Најлоши фудбалски судии

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување

Која лига според вас има најлоши судии и зошто?

• Шпанија

Гласови: 6 8,5%
  • Англија

Гласови: 37 52,1%
  • Германија

Гласови: 2 2,8%
  • Италија

Гласови: 22 31,0%
  • Друга, наведи која

Гласови: 4 5,6%

• Вкупно гласачи
    71
Готово, Чакир најлош судија во историјата на фудбалот, ма што само во фудбалот - во сите спортови!!!

Оној Аткинсон заедно со другар му Дауд дебелиот под рака. Како ќе им се погоди денот, така.

Настрана ривалствата помеѓу големите клубови во Англија, ама какви судии почнаа да трчаат низ терен, Бог нека им е на помош.

Оној Аткинсон заедно со другар му Дауд дебелиот под рака. Како ќе им се погоди денот, така.
Кога напишав за бавни и неподвижни судии, дефинитивно овој судија беше пред моите очи. Каков е само катастрофа, не ми се верува :pos:

Sudiite vo Spanija ubedlivo mi se najslabi, a gledam slabo se zbori za niv.
Па ретко кој прати натпревари во Шпанија освен на Реал и Барса. Но еве гледам дека од тоа што сум го видел има нешто точно :). Судиите не сум ги приметил, ама асистентите ми влегоа во очи...

^ Заради една ваква ситуација, можеш да кажеш дека судиите во Турција се најлоши? И сега чиво мислење е плитко? :)
А се кладим дека немаш појќе од 5 утакмице изгледано у турска лига :)

Daj kazhi mi i koja krvna grupa sum, mi treba za vozachka.... :)

Англија, сите суди кои судат во Премиер Лига се лоши, но сепак сите се Колина ако ги сподериме со Чакир.:cool:

Ех Чакир бе, баш си е океј човекот :sneaky:

Според мене Англија дефинитивно има најлоши судии. Ретко да има утакмица без некаква помала или поголема грешка од страна на судијата, па и пенали доста дискутабилни се делат, и тоа на важни мечеви.

Во Шпанија може и подобро, ама воглавно не е толку лошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom