Најкул место за преку ден

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
За преку ден најкул место уште од рана 1ва година ЛаПетит во Автокоманда....мераци, башка има и вајрлес. Па кај има подобро од ептен убави бои, кафе, кроасан и интернет:)

Стандарт во ROCK Caffe :helou:

park.......... vetre sino nebo...... drvca , zelenilo....... nisto poubavo

Mladinski naj ubavo drva treva......zelena cisto nebo pivo narod kulirnje

За преку ден во браво буњаковец а вака додека идев во школо идев со друштво од клас во буцо или кузум незнам како се вика местото е мн. интересно праат скара:pos2: и ние у седум го отваравме сами си варевме кафе зашто газдата немаше време да ни прави кафе ја распалуваше скарата и коа ке излезевме после два часа седење сите смрдевме на скара:pos2::pos2:ама не ни беше важно зашто секогаш се собиравме големо друштзво само нашиот клас и ептен се смеевме.

Кејот на нашето мило и сакано Скопје:toe:

Мое најомилено место за преку ден ,кафенце,другарки,муабети е кеј.Поубаво нешто од да си седам у `Ања` и да си кулирам нема.Освен тоа и во парк ми е преубавоofofof:

Најубо преку ден дефнитивно парк, релаксирачки е, може и на водно или во некој од кафичиве на кеј.

У Фејс е доста добро и денски и навечер,посебно за луѓе ко мене на кои им е смачено од кеј и снобизам.

На прво место дефинитивно парк..ке си понесеш со себе некое ќебенце или слично и кога ке се опружиш на трева нема да сакаш да станеш..исто преку ден добро е и во кафичите покрај кеј..Ања,Аква и останатите

Охрид-на плажа на лежалка да си се испружиш, или во некој од тие кафичите покрај езеро уффф уживам да седам таму.

Со добро друштво било коа кафуле ќе заврши работа.
Но сепак домашна атмосфера преовладува кај мене. Си свари кафенце, пуштиш лабаво музиче, се ставаш на нет и се занимаваш. После тоа земи акустичната едно два саата занимај се со уметност, после тоа добро филмче, вечер фудбал...а бе милина.

Ликвид (Охрид) нема конкуренција за преку ден.Во Скопје,почесто на кеј,но и на улица Македонија ми е убаво.На кеј не ми е важно каде се седи преку ден,само да има убав сладолед (лето),а го најдов до Ало Ало (незнам како се вика кафичот)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom