Најголемото куре на форумов - mc dc

• Креатор на темата Креатор на темата mc dc
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо ти стана бе тебе...едно време нормален беше:toe:
Или зеде некој пилули за растење на курот и ти влијаеа штетно и на мозокот?!

Е ова и јас се чудам што ти бидна човеку ти не беше толку по куровите се жалеше едно време дека Појол сака да те плоди ама кој да претпостави дека после тоа ке отвараш ваква тема за куровиsd

Значи, оди отепај се. Попатетичен и искомплексиран од тебе нема.
Save the world, go kill yourself!
Ако не, јас ќе те пукнам.
Преку глава од вакви кретени.:uvo:

*TамарЧе* na tvojot ako mu e 3,5 cm jas ne sum kriv za toa. Ne treba mene da me mrazis.

Ама името на темата да не е грешно, оти пише Најголемо куре?
Или мерката е грешна?
cm->mm?

аииииии а мене ме лажеле дека ако го тегнам ќе ми порасне оно наследно било бе мамата:samoubistvo:

*пациент,пациент,пациент x100000000000000000000000

*TамарЧе* na tvojot ako mu e 3,5 cm jas ne sum kriv za toa. Ne treba mene da me mrazis.

Ох, кутрата јас, незадоволена. Ох..
Дај не се глупирај, не биди тежок кретен.

...gleam ja deka im fali nekoj na forumov...5 minuti-3 strani mislenja...rekord...bravo sine...site niv gi pali goleminata...toa e fakt...hihihihihihiiii

Be the water not the rock.Recenicava ti kazuva mnogu,ako sakas seks so bilo koja ne bidi kako site mazi so goleminata,hmm mozes da zapalis devojka i na drug nacin,a ti izgleda go nemas.

Ем си не си.....бачко шо ти е бедот?
Фалењето за должината на половиот орган уствари доаѓа како на секоја девојка после дефлорацијата секој следен и е втор...
Има една равенка како да се пресмета должината на вашиот пенис доколку си го фалите на форум
Кажаната должина поделена со десет

Значи емсинеси рече дека има патлак 42ка(ваљда мислел на патиките ама ај)
42:10=4.2 сантиметри

ej ej videte intelegencija. Nego sto sum sakal da napisam sum napisal ti ne se grizi za toa.
Абе курле, да ти кажам оти ич кур не ме боли за тоа шо си ти сакал да напишеш, ама изгледа не виде мојата ``интелегенција`` шо ти кажува меѓу редови...

Abe mc dc.. . се е ок со темава доколку некој те пофали. . некоја цура maybe.. . ама сам да се фалиш. ... ебаго тоа е фрустрација :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom