Најголемиот светски атеист: Признавам, постои Бог!

Ако не постои Бог, тогаш како има збор за него? Шахмат атеисти.
Зборовите човек ги измислил. Шах мат и гол со рака (од Марадона тој) муслиманчиња.
--- надополнето: 21 декември 2012 во 00:40 ---
Јас сум богот за малтретирање во атеистичката митологија:P
Кој тоа ти дозволил да ми земеш престолот? А? Ццццц почит да се немало ич, па зар и ти брате Бруте?

Зборовите човек ги измислил. Шах мат и гол со рака (од Марадона тој) муслиманчиња.
“Во почетокот беше Зборот, и Зборот беше со Бог, и Зборот беше Бог.” Шахмат пута два!

--- надополнето: 21 декември 2012 во 00:40 ---

Кој тоа ти дозволил да ми земеш престолот? А? Ццццц почит да се немало ич, па зар и ти брате Бруте?
Со жезоло ако акнам се ке срамнам , побуна баџанак побуна исто ко луци :D

“Во почетокот беше Зборот, и Зборот беше со Бог, и Зборот беше Бог.” Шахмат пута два!
Нема почеток и крај. Не блебетај глупости од некоја си книгичка. Шахмат пута 1452.

Со жезоло ако акнам се ке срамнам , побуна баџанак побуна исто ко луци :D
Е н’цки шо ќе ти го дам жезолот, ќа почекаш малу :P

Нема почеток и крај. Не блебетај глупости од некоја си книгичка. Шахмат пута 1452.
Ама, ама, како нема, како...

images

Ама, ама, како нема, како...

images
Да, тоа правите кога не ве гледа никој. Ние барем не се криеме ко криминалци у време на прохибиција, кога пиеме.

Да, тоа правите кога не ве гледа никој. Ние барем не се криеме ко криминалци у време на прохибиција, кога пиеме.
абе саркастичен е не примеќаш, ги пародира хардкор верниците „така пишува во библијата“ :)

абе саркастичен е не примеќаш, ги пародира хардкор верниците „така пишува во библијата“ :)
Не обрнав внимание кој е, муслев некој муслиман е. Јасно ми е, го знам ZigZag.

Брат... мислам.. уште ни пешак не си повлекол, матираш..
Ова толку пати е зборувано.. мислам можеш барем малку да пролисташ и да прочиташ... ама ај..
А пошто сакаш многу шах, онда еве ти за да научиш да играш шах...

“Religion is a system of wishful illusions together with a disavowal of reality, such as we find nowhere else but in a state of blissful hallucinatory confusion. Religion's eleventh commandment is "Thou shalt not question.
― Sigmund Freud, The Future of an Illusion“

поздрав

Зезнато е кога си опседнат со муслимани.;)
Би се надоврзал на предходниот постувач и би додал:

Зезнато е да си опседнат со Муслимани, но не толку зезнато како што е зезнато да си кафирско дете што отишло да лови риби некаде, околу Велигден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom