Најголемата лага што сте ја кажале?

• Креатор на темата Креатор на темата Angelina
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јануари 2006
Мислења
30
Поени од реакции
1
Nema covek koj ne izlazal za nesto,pa i jas iako ne rado priznavam.mrazam da lazam zasto ne znam i sekogas me fakaat :blabla: Koja e vasata najgolema laga sto ste ja kazale?:kafe:

Не можам да ја кажам тука зашто уште ја лажам

Дека се чувам за прва брачна вечер! :bip:

Не сакам да бидам со тебе!!!На мојот екс дечко , ама нема врска сега сме пак заедно!

ЈАС НЕ ЛАЖАМ, ама ВОООПШТО....

jas lazam mnogu retko i samo za sitnici , a posle 2 minuti vednas si priznaam deka sum lazela,taka da nemam bas nekoja golemaa laga koja sum ja kazala , inaku ovnovite se najiskreniot znak u horoskopot .

znam da podlaznuvam od vreme na vreme,se razbira ne neso seriozno!a i ne me biva za lazenje,voopsto!najcesto si ja kazuvam vistinata vo lice!TAKA I TREBA!

Некоја сериозна лага не сум кажала досега. а иначе мојата омилена лага: ОД УТРЕ ПОЧНУВАМ ДА УЧАМ или ВЕЧЕР ЌЕ ПИШУВАМ ДОМАШНА:smeshko: :smeshko: :smeshko: :cheeky1:

Па најголема лага... тоа што лажам дека сум женско!

ве збунив а :)

Не те лажам жими се...

najgolema laga...epa dve se apla golemi i nema shansi da gi kazam posto uste se zanimavam so niv,potocno nesmeam da gi otkrijam...a nekoja vaka golema laga za kazuvanje ne mi tekinja...najverojatno koga mrtva ozbilna kje go ubedam nekoj deka ne pijam :) i ednas koga bev u frki so edni drugarki od skolo gi izlazav deka ne sum kazala jas edna rabota...ama toa wese za dobroto na site najozbilno,posle se se sredi-uste ne znaat deka bev jas :) :)

ThA-BiTcH напиша:
Не те лажам жими се...

neeee za tewe najgolema laga e - kje ti se javam :kez: :kez:
shala mala ne se ljuti odma:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom