Најголема беља што ја имате направено

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
Кога бев помале не се секавам колкав сум бил и го извадив окото на комшиката (сега ми такна беше 11 Септември мислам кога ги рушеа близначките во Њу Јорк) која почина пред 2 недели :haha::haha::haha::xD:
:pop::pop::pop::pop:

Ја ко помал се возевме со точаци, се тркавме со другари од малото. И онака ме победија и на еден додека не беше тука, му ја искинав сајлата од кочниците, сакајќи да му ги расипам брзините, и по грешка ја исеков таа од брзините, шо да прајме, тазе копиљ, и после ко се тркавме тој незнаеше и падна и ја скрши ногата:pos:

Па уште се смеаш, треба совеста да те гризе.

Ја ко помал се возевме со точаци, се тркавме со другари од малото. И онака ме победија и на еден додека не беше тука, му ја искинав сајлата од кочниците, сакајќи да му ги расипам брзините, и по грешка ја исеков таа од брзините, шо да прајме, тазе копиљ, и после ко се тркавме тој незнаеше и падна и ја скрши ногата:pos:
А на Тимче му збориш.:kesa:

оооооооооооо ова е многу добро! :D

пред 2 години, зимата бев у Охрид со другари и решивме да ја затвориме фонтаната кај Чинарот (таа кај шо се пие вода). откако ја затворивме целата вода што требаше да искочи од фонтаната се врати у пазарот и го поплави... наредниот ден беше пазарен ден (недела) и лугево не знаеа шо се десило:pos2: луѓе паѓаа на гз а ние прснавме од смеење:pos2::pos2:

порано ко помала се собирафме цело маало машки-женски и паефме бељи... ѕвонефме по врати,тропафме по пенџериња во кујчи... ама најјако беше ко и појдофме на една стара жена кутрата уште кокошки чуваше на сред град лол и и ги мавафме кокошките и пенџерињата.. и сега едно време излегува таја на пенџере,еден андреј со сета сила фрли со огромен камен и и ја скрши раката... после синје ни прати од оние песојне шо се за во потера ко на филмојне шо ги гледаме ко че бара криминалци... ама некако(и јас нз како) успеафме да избегаме...
после 1 ден ме сретна таја старата со черкае ко почнаја да ми се ѕвера лол јас викам извинете сте ме смешале со некоја хахахаха и некако заминаф..истио ден му пошла старава кај овај андреј дома...
шо компликациј настанаја од ова појма немате.. ама ај да не раскажувам се xD

Еднаш како многу мал негде имав 10-тина години додека вујко ми го правеше шпоретот јас се врткав тука околу него бидејќи ме интересираше се во врска со струјата.Незнам што ми текна земав еден штрафцигер од кутијата со алати и брцнав негде во шпоретот без да знам дека тој е пуштен во струја и од што имаше голем напон ме исфрли наназад едно 4-5 метри.Дојде татко ми одма после тоа и ме здрви од мавање што после не ми ни текнуваше да влезам во кујна а камо ли да фаќам нешто.

сеа ми текна, кога имав 5-6 години, дедо и зет му ми ја поправаа санката нешто и тука имаше еден чекан, си го земав јас чеканот и си играв малку, после ми текна да удрам нешто, му го пуштив чеканот на глава на тој човекот, па му се слоши и у болница го однесоа, се ископмлицира нешто и човеков до ден денес е малку „шлакнат“

Лелеее вие многу бељаџии бе:pos2:
Јас сум мирна не сум бељаџика немам што да раскажам:toe:(за сеа):pos2:

Во 4та година гимназија имаше едно пластично шише во училницата на подот,и со неколку соученици игравме фудбал со шишето и кога престанавме јас го шутнав шишето преку прозорот и падна врз главата на директорот:pos: :pos: :pos:.Срека што не ме виде инаку ке си заработив опомена.

Оваа заборавив да ја пишам..
бев во Асамати..пред една година,во летото..и сеа на одмор нови деца ова она..и ајде..седевме до кај 4 саат..немаше што да правиме..и појдовме на билјард..и од таму од таа продавницата..купивме фолија и солна киселина...и имавме шишиња..и околу една куќа каде што имаше маж и жена..и спијаат овие..и ние кизнај колку шишиња околу куќа..ги затресивме и бегавме..се скријавме..и кога почна рататата ние се кикотиме..овај излегува и вика..кој!..кој?! ние се прснавме од смеење..арно помина..

Кога бев помале не се секавам колкав сум бил и го извадив окото на комшиката (сега ми такна беше 11 Септември мислам кога ги рушеа близначките во Њу Јорк) која почина пред 2 недели :haha::haha::haha::xD:
11 Септември 2001 беше нападот, а ти си имал 9 години...
не памтиш колкав си бил али памтиш 9/11 пошто си бил мал само 9 години...
и си играш к*рот со мртви луѓе...

тимче пер...иди среди се малце....пријателски совет..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom