Најголем хит за 2011

Најголем хит во 2011?

• Вкупно гласачи
    88
  • Гласањето е завршено на .
Леле фејл ипол :tapp:

Гласав за "Ниедна од наведените, ќе наведам друга", али пошто Леандра додаде уште една песна пред неа, мојот глас (а верувам и на останатите што гласаа ко мене) се префрли во "Sexy and I Know It - LFMAO".

Читајте потпис.

Мој фаворит од комерцијалава e „Moves like Jagger“.

Али гледано по најмногу вртења ја претераа со Питбул и tralalalal baby, trlalala baby, tralalal lalala DALE !!! :pos:

И мега-гига ултра хитот „ Ај ако те фатам“ последниве месеци... :D

Традиционално да го избереме најголемиот хит за 2011 година.
Се обидов да направам анкета со песните што најчесто се вртеа на радио.
И пред да ги почнете хипстерските муабети од типот: аааа комерцијала, тапа се сите, нема квалитетна музика, зашто не си ја ставила таа и таа песна, да ве потсетам дека во анкетите има опција друго, па наведете си го вашиот хит. Сите останати “јас сум најпаметен и знам што е музика“ постови ќе бидат избришани. И мене не ми се свиѓаат сите песни што ги наведов, ама тоа е тоа, не одредувам јас што е хит, а што не.
Фала на внимание.

Кој ви беше вам најголем хит за 2011?

Си требала да направиш со повеќе избор на одговори.

Нц, вака е пореално. Од сите да си одбереш една песна. Така се добива најреален резултат. Ти после во постот можеш сите што мислиш дека се хитови да ги наведеш. :)

Повеќето од песните на анкетата не ги знам па гласав за Адел затоа што морам да признам дека ми се свиѓа, од впечатокот што го добив од неколку песни што сум слушнал од неа, ми се бендисале. Мислам дека нема конкуренција во меинстримот, во никој случај.

Инаку за мене I Follow Rivers е најголем хит на годинава, иако ја слушнав пред скоро време, од тогаш секој ден ја слушам. Многу добар спој на инструменти. И многу добра пејачка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom