Најголем успех во игра

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Na supaplex.. stignav do 107 staza od 112 stazi... koj ja igral igrava ke znae deka e mnogu tesko....

na PES4 precka gol so Zidane od pola teren na najvaznata utakmica taa sezona,i na PES 6 gol od korner so Cicinho

Немора само на компјутер така:) епа прв бев у маало кога у 4то одделение со еден жетон ја свртев Кадилакс енд Дајнсорс:pos: бев највечи манга у маало тоа врееме. Исто така прв ја вртев супер марио на тогашното нинтендо.

Немора само на компјутер така:) епа прв бев у маало кога у 4то одделение со еден жетон ја свртев Кадилакс енд Дајнсорс:pos: бев највечи манга у маало тоа врееме. Исто така прв ја вртев супер марио на тогашното нинтендо.

Hehe Toa minato vreme ... Togas gi Vrtese Video Igrite ... Pa sega mozi Gi Vrtis so 1 Zeton Devojcinava ?! :pos2: :pos2: :pos2:

Pa... Nikoj ne moze da me tepa na warcraft lll =))

pred nekolku godini
Na Fifa 2003 godina .
nabacuvav od korner i nabaciv i golmanov skokna i se zaglavi na stativana ne moese da mrda i se zacudiv jas. i mi ja zemaat topkata i odat do centar i im ja zedov i sutnav . i golmanot uste bese zaglaven vo stativata i Gol od centar dadov togas .
a ednas isto taka na na fifa 2003 god si sutnav lazena i mu dadov gol a topkava si izleguva preku mrezata i naednas se najduva vo racete na golmanot ///

Rome Total War кога ја имав со The House of Julii го освоив епа цел свет за 4 дена

na dota pobediv 4 dusi odkako drugite se izgasija .Toa e mnogu tesko !
da vidam drug toa da moze !

age of emparies 2 ја сам против 4 хартест и моја победа :L

Фифа 99,шутирам јас со тогашниот No.9 (Роналдо :)) и топката ептен далеку од голот,и што да видам,ГООООЛ,цела фамилија ја кренав на нозе да видат што се десе.

Rise of nations - Conquer the world

за 5-6 часа... Ама им открив една многу јака работа на Кинезите

- Citizens, Caravans, and Merchants created instantly.
- All cities start as a Large City.

Пробуваш да одржиш добри пријателски односи (максимално што можеш) до
Information Age, и што побрзо да напредуваш во новото време...

Таму го активираш ова:
World Government - All victory timers and assimilations are instantaneous. (со ова веднаш штом ќе го освоиш главниот град - ја освојуваш цела земја)

Потоа градиш нуклеарки... и што е можно повеќе работници. Фрлаш нуклераките (за да го исчистиш патот од тенкови, одбрана итн)... и ги праќаш работниците преправени како партизани само да трчаат и пукаат кон градот. Веднаш штом ќе стигнат таму, победуваш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom