Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vasildb напиша:На FIFA 07 дадов гол со глава од гол во гол. Околу 90 метра му иде мислам тоа.
Smert напиша:Minesweeper na Beginner (toa najmaloto) go imam zavrseno za 8 sekundi. Ako nekoj ima napraveno pobrzo od mene, neka kaze, mu pruzam raka.
vasildb напиша:На FIFA 07 дадов гол со глава од гол во гол. Околу 90 метра му иде мислам тоа.

:pos2:jas imam daden gol od publika i toa so nos mozes ti toa? hehehehehevasildb напиша:На FIFA 07 дадов гол со глава од гол во гол. Околу 90 метра му иде мислам тоа.

btw имам повеќе пати давано голови од пола терен од корнер порано се даваа многу голови така сеа е немогуче . а и да еднаш топката излезе надвор од терен се одбаци од реклама влезе у гол и се рачунаше, после ми шутираа пенал ја бранев со толдо топката низ стомак му пројде
и .. и .. DOOM 3 ја свртев за 15 дена
прилично брзо.. иам уште некои достигнувања ама не ми текнува. ееј да и ќе заборавев на Total manager 2005 така нешто беше тој на електроник артс менаџерот со македонија освоив и светско и европско на најтешко , а да не зборам за колку титули иам освоено со тимови звер бев у таа игра