Најголем успех во игра

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не... Не е ова тема за да се фалите кои игри сте ги свртеле.
Оваа тема е за вашите достигнувања во некои игри кои мислите дека се рекорди за таа игра или ретко кој ги постигнал...

Еве ја прв...
На PeS 5 гол со Фиго од 45 метри и тоа не со шут туку со набацување директ у гол :)

Minesweeper na Beginner (toa najmaloto) go imam zavrseno za 8 sekundi. Ako nekoj ima napraveno pobrzo od mene, neka kaze, mu pruzam raka.

Icy Tower сум ја играл неколку месеци...рекорд ми е 73450,скали 534,комбо 251...не можам да направам принтскрин дека од кога ми го форматираа компјутерот доказите за рекордите отидоа заедно со играта(тоа беше пред 1 ипол месец),после тоа не ни ја инсталирав на компјутерот..и не ми е инсталирана...патем многу имаат направено поголем рекорд на светските рангови,ама од сите другари и другарки што ја играле играва никој нема направено повеќе од мене

Маказа со Thiery Henry на Winning Eleven 11, и тоа од 16-терец. :)

На Фифа 07 имам дадено гол од слободен од 65 метри со Серхио рамос ама со нафрлање на со Д туку со цела А

- Свртена Devil May Cry кецот у Dante Must Die мод на тежина. Е ај да ве видам:helou:
- 24 миљона комбо на TonyHawkProSkater 4 (некои будали идат и над 50)
- 1во место на Рим 100 во Gran Turismo 2 (не е баш некој скил, али иди ти вози 2ипол саати без храна, вода и мочање :D)
- 37 hit комбо на Vagrant Story - после тоа умираш од 1 удар ради рискот
- Resident Evil 3: Nemesis за 2 саати и 52 минути.
- Стамина кил на дедо снајпер во MGS3 откако ке му ја земеш пушката (и едното и другото е заебано)
- Последен главен он Suikoden 2 на 47 левел - попрво на лото ке добиеш неголи да го убиеш.

Има уште ама не ми текнуе на све, а на PES шо имам праено со другарчињата не стига странава да напишам.

Дали некој ја играл Porasturrvat?
Играта со едно човеколико срање кое го туркаш по скали да се кичми и прајш поени?

150 000. Нема подобар. Сигурен сум :)

Need For Speed Underground 2 - Svrtena za 3 dena
Super Mario- Svrteno za 2 saata

на официјален турнир кантер,пред некоја година, имам збришано цел тим со usp :D, a од cs.kajgana.com еве еден добар скриншот-8 awp kills :D

Na kajgana serverot ostanav sam protiv 9 dusi. Imav awp i gi ubiv site 9. Steta ne zedov screenshot

Мој успех? шо знам наа Омерта (www.barafranca.com) иам стигнато ранк: Godfather за 6 дена, и имам направено 2 мафии.
друго незнам, btw: не играм ФИФА :D

Ја има играно некој Lock On ?? Со 1300 km/h имам летано на 4 метри од земја..
btw: за повеќе информации во врска со играта клик тука

LaVista напиша:
Ја има играно некој Lock On ?? Со 1300 km/h имам летано на 4 метри од земја..
btw: за повеќе информации во врска со играта клик тука

Со кој авион друже?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom