doti4nata
Drama Queen
- Член од
- 25 септември 2005
- Мислења
- 3.390
- Поени од реакции
- 35
нема врска...има интелигентни и талентирани што слушаат поп, рок па и шунд ако сакаат да тепаат време у некоја кафана...не верувам дека музиката има врска со паметот, туку со вкусот...башка ова истражувањево ко сите останати и без врска истражувања...сигурна сум дека има и некое истражување според кое НЕинтелигентните и НЕталентираните слушаат метал па тогаш сите ќе се буните дека нема врска
јас знам металци што се тешки кретени, ама знам и прекрасни личности што многу ги почитувам и сакам...викате дека не треба да има класификација според музиката и не сакате луѓето да имаат предрасуди за вас пошто сте металци, а се удирате во гради кога ќе речат метал случале паметните...без везе, зошто едноставно мора да постојат поделби, некој е паметен, некој не, музиката што ја слуша или што одбрал да ја слуша нема да го смени тоа...
јас знам металци што се тешки кретени, ама знам и прекрасни личности што многу ги почитувам и сакам...викате дека не треба да има класификација според музиката и не сакате луѓето да имаат предрасуди за вас пошто сте металци, а се удирате во гради кога ќе речат метал случале паметните...без везе, зошто едноставно мора да постојат поделби, некој е паметен, некој не, музиката што ја слуша или што одбрал да ја слуша нема да го смени тоа...

. Сепак, интелигенцијата не му дозволува на еден поединец да биде вообичаен. Изгледа затоа повеќе од талентираните, паметни тинејџери кои очајно сакаат да ја избегнат бледата перцепција на повозразните, нивната поделба на добри и лоши, па одбираат еден невообичаен жанр на музика во којшто ќе можат бескрајно да ги толкуваат песните и текстовите, на начин на којшто тие сакаат, а не како што им проповедува едукативниот оддел на ова општество, кој да беше човек, би бил слепо старче кое само зборува, и се мава во сите бандери кои, подалечни или поблиски, ќе му застанат на патот. 
hahhhaha