Најглупите вицови

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Си биле глув и неписмен.
Глувиот му рекол на неписмениот Колку се 2+1.
Неписмениот: Пет!
Глувиот: Под кур ми се скри!

Si bile maz i zena a cistackata se vikala mare:D

Amon sum se ubil od smeenje na tvoite dva vica:D

Si bilo edno dete i sekoj den praelo zurki.Na sekoja zurka idel po eden pop i mu kradel sokce so cevce.I deteto se iznerviralo i resilo da go fatoi popot i da go prasa oti mu krade socke so cevce.Narpailo zurka i ete go popot ide i mu krade sokce so cevce i bega.Detevo po nego ama popot ripnal preku nekoja grmuska a detevo nemozelo i mu izbegal.I fatilo detevo se navezbalo da ripa preku grmuski i pa naprailo zurka.Pa ide popov i mu krade sokce so cevce i bega.Detevo po nego.Ripa popov preku grmuskata i detevo ripa.I popov ripa preku eden zid i detevo nemoze.I pa se navezbalo da ripa preku zidovi i pa naprailo zurka i pa dosol popov mu ukral sokce so cevce.I bega popov preku grmuskata i detevo ripa.Ripa popov preku zidot ripa i detevo.I stasuat do edna reka.Popov ja preplivue a detevo zamalce ke se udavelo.I vezba detevo plivanje i pa prai zurka i pa mu ide popoooov i mu krade sokce so cevce i bega.I ja preripue grmuskata i deteto ja preripue,go ripa ziidov i deteto go ripa,ja preplivue rekata i deteto preplivue i stasuat do edna sumaaaa.I popov mu se gubi na detevo a detevo nemoze da se snajde.I odi vezba orientacija i pa prai zurka pa mu ide popoooov i mu krade sokce so cevce i bega.I ja preripue grmuskata i deteto ja preripue,go ripa ziidov i deteto go ripa,ja preplivue rekata i deteto preplivue popov vlegue vo sumata i deteto go faka(konecno)i go prasue:
-Dobro be pope oti mi krades sokce so cevce ti mene od zurkite?
Popov mu vika:
-Ke ti kazam ama na nikoj da ne kazues.
I MU KAZAL I DETEVO NE KAZALO NA NIKOJ.
P.S mnogu pozaebano e koa ti go kazuat 5 saata vo zivo

Си одело едно CD по улица и среќава една грамафонска плоча и ја прашува :"како е плочо?...уште ли си на игла?:tapp:

se sretnale magare i zebra i zebrava go prasuva koj si ti? i ovaj i odgovara slecigi pizamite ke vidis

Си било едно поле... И станало планина.
bj.gif

Играле двајца лудаци карти.Првиот фрла карта и вели:шах-мат!!! Вториот му одговара:абе будало,не играме кошарка,туку фудбал!!! :pos2:

Си биле двајца. Копале, копале, копале, копале, копале, копале, копале, копале, копале и си се разминале:uvo::jaj:

si bile ovtori i povtori
ovtori padnal
koj ostanal????

Si bile ja tele i ti tele.
ti tele padnal.
Koj ostanal?

Ја теле. БРАВООООООО!

Ја че да кажам сеа еден..

само да ми текне..

.. а. да..
вака..

Се шетале лавот и зајакот, и лавот згазнал на мина..

.. а зајакот почнал да ја пее ”Лав из ин д ер”

си биле 2 кучиња ...и едното куче се Чешка а другото се Словачка

si bile dve deca vo suma. ednoto go aknalo grom, drugoto bilo vtoro oddelenie

si bile dve deca i si preminuvale ulica. ednoto go pregazilo kola a drugoto dobilo petka po soobracaj

Sto e toa "MALO CRNO SO MALCE ZOLTO I STOI NA GRANAKA" ?

-Muva so rasipan zab..

--------------------------------------------------------------------------
SI BILE DVE PATIKI, A POSEBNO LEVATA !!!!!

sho e toa malo crveno odi gore dole na "P"?
-patlidzan u lift
sho e toa malo crveno odi gore dole na "U"?
-Uste eden patlidzan u lift
sho e toa malo crveno odi gore dole na "D"?
-Da ne ti se veruva uste eden patlidzan u lift

sho e toa malo plavo pase treva?
-ovca vo teksas jakna i farmerki:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom