Најевтин супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpp
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е така провери и во Рамстор во Чаир нема во ниту еден свинско ,на почетокот имаше сега веќе нема истиот случај и со Вива Вреш имаше и таму свинско сега нема има само алкохол
Има свинско ама вакумирани производи

Ако е така провери и во Рамстор во Чаир нема во ниту еден свинско ,на почетокот имаше сега веќе нема истиот случај и со Вива Вреш имаше и таму свинско сега нема има само алкохол
vo viva fresh ne sum bil nikogas, a vo ramstore prv pat slusam deka nema svinsko, okej postovam biznis logika deka ne nosi vo reoni vo koj 90% od naselenieto e muslimansko i nema da se trosi, ama sekoj ramstore jas barem kaj sto sum bil na makedonska ili multietnicka lokacija imalo se

vo viva fresh ne sum bil nikogas, a vo ramstore prv pat slusam deka nema svinsko, okej postovam biznis logika deka ne nosi vo reoni vo koj 90% od naselenieto e muslimansko i nema da se trosi, ama sekoj ramstore jas barem kaj sto sum bil na makedonska ili multietnicka lokacija imalo se
Рамстор има свинско.

И Албафон кога се отвори беше наменет само за албанци па каде е денес?САМ СЕБЕ ГО УБИЈАЛ И ЗАТОА НЕ ИДЕ РАСИЗМУС :pos:

Го пуштија сајтот на SPAR
spar.mk

По крш сајт немам видено. Не дека сајт на супермаркет треба да биде кој знае што ама барем да се потрудиле да го ископираат истиот што е за другите SPAR маркети во други држави.

Ете хрватскиот SPAR има поубaв сајт, попрегледен и подобро дизајнирани летоци/каталози.

Последно уредено:
Гледам за SPAR и апликација пуштиле. Веројатно истата е од Viva Fresh. Ја инсталирав ај чисто да видам што е.

Ми ја дава во телефонов со лого од Viva Fresh и цела на албански е а кога ќе ставиш на македонски пола е албански пола македонски на латиница :facepalm:

Апликација уште не досредена ама битно ја има за инсталирање :pos:

Гледам за SPAR и апликација пуштиле. Веројатно истата е од Viva Fresh. Ја инсталирав ај чисто да видам што е.

Ми ја дава во телефонов со лого од Viva Fresh и цела на албански е а кога ќе ставиш на македонски пола е албански пола македонски на латиница :facepalm:

Апликација уште не досредена ама битно ја има за инсталирање :pos:
Како АЉБАФОН само за албанци
Автоматски споено мислење:

99% од коментарите на социјалните мрежи се негативни,најголем проблем спрема повеќето граѓани се повисоките цени во однос на исти артикли во КАМ и Стокомак,една цена на рафт а друга на каса и хигиена на многу ниско ниво.

99% од коментарите на социјалните мрежи се негативни,најголем проблем спрема повеќето граѓани се повисоките цени во однос на исти артикли во КАМ и Стокомак,една цена на рафт а друга на каса и хигиена на многу ниско ниво.
Јас бев денес, доста сум задоволен, некои работи се поскапи во споредба со други марки, некои поевтини, некои слично, зависи. Како и да е супер е да има избор, се надевам ќе се подобруваат со текот на времето

Јас бев денес, доста сум задоволен, некои работи се поскапи во споредба со други марки, некои поевтини, некои слично, зависи. Како и да е супер е да има избор, се надевам ќе се подобруваат со текот на времето
Јас во скапите маркети како Веро и Рамстор купував само тоа што го продаваат на акција со поени и евентуално нешто што го нема никаде туку само таму а истото ќе го практикувам и во ШПАР.

8262.jpg

A овој на сликава е Влатко Лозаноски пеачот? Мене на него ми личи.

Се гледа апликацијата е стара од време на Viva Fresh и не е уште средена. Не знам зошто ја пуштаат јавно кога не е средена.

Во прилогот на вестите на Канал 5 таа што е за маркетов кажа дека ќе се гради логистички центар а прво ќе ги ребрендираат постоечките маркети и потоа ќе отвараат нови во други градови.

Eве уште еден прилог од 21телевизија.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom