Најевтин супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpp
  • Време на започнување Време на започнување
Да не се Кам и Стокомак тешка ќе биде работава. Тешка скапотија е у маалскиве дуќанчиња. Баш разгледувам цени и неспоредливо е. За истиот рачун што го правам 600 денари кај овие ситниве би плаќал 800 па и више.

Да не се Кам и Стокомак тешка ќе биде работава. Тешка скапотија е у маалскиве дуќанчиња. Баш разгледувам цени и неспоредливо е. За истиот рачун што го правам 600 денари кај овие ситниве би плаќал 800 па и више.
Не се споредува маалско гранапче и маркет..

Бев во Тинекс Тетово и уште немаат Нескафе лименка 200г. Отидов Во веро имаше и други врсти Нескафе во помали лименки.

Сепак ни во Тинекс ни во Веро немаше Нескафе Голд Еспресо.

Последно уредено:
Покрај SPAR ќе има и INTERSPAR.

А каков квалитет има Шпар како бренд? Ќе си остане КитГо ‘квалитет’ само со сменето име.

SPAR во Македонија е франшиза/лиценца а тоа значи дека дел од понудата пак ќе си е иста плус по некој производи под брендот SPAR.

А каков квалитет има Шпар како бренд? Ќе си остане КитГо ‘квалитет’ само со сменето име.

Ваљда имаат нешто добро нивно, никад не сум пазарел кај нив.

Исто вака рамковно ќе биде и со Лидл.
Па што ако биде.
Битно да има и за муслимани и за христијани што јадат и пијат да не е ограничено и нека се прошири SPAR во цела држава :D

Веќе има производи на Шпар по полиците во кит го и вива фреш али скапи се, обично сопствените брендови се со пониска цена од конкурентите

Ваљда имаат нешто добро нивно, никад не сум пазарел кај нив.
Еднаш-два пати имам пазарено во Шпанија, поевтино беше отколку истите работи да ги земев во Германија или Англија, али општо и Шпанија е поевтина земја од северниве. Е сега не знам колку им се квалитетни нивните брендови на грав и слични работи.

Back
На врв Bottom