Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.894
- Поени од реакции
- 88.590
уште од грујово време идеше оваа гласинаТочно е дека Тинекс ќе се затвора?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уште од грујово време идеше оваа гласинаТочно е дека Тинекс ќе се затвора?
Затоа може и го пробуваат тој Конто маркет да се прешалтаат на некоја алтернатива.Точно е дека Тинекс ќе се затвора?
Елида се наши или шипски? Низ Куманово ги има еден куп.
Одвратни пакувања. Личат како производи од продавница за Бои и лакови.Најефтината роба под името SPAR е означена со зборот BUDGET:
Прегледај го приврзокот 473026
Како некој производ купен во земјоделска продавница.Одвратни пакувања. Личат како производи од продавница за Бои и лакови.
Можеш да го порачаш:Може не е за ова темава ама ќе прашам
Се наоѓа во Скопје Нескафе Голд Еспресо? Во Тетово бев и во Веро и во Тинекс и во Рамстор кај што се продава и го нема. На летокот на Рамстор за месецов го пишува дека е на акција отидов денес нема.
Татко ми го пие тоа кафе и сега не може да си го купи. Пред неколку недели случајно во Охрид кога беше во Тамаро го имаше таму и го купи. Сега не знам дали уште таму имаат а и не живее во Охрид за да го купува редовно.
Не знам дали ќе се затвара, но полека но сигурно пропаѓа. Неколку пати како идам, празни равтови, дел од производите ги нема, чудно нешто се дешава.Точно е дека Тинекс ќе се затвора?