Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не разбирам, мене ми покажува ул.Скупи или па некако промениле во меѓувремеКонто Злокуќани – бул. „Јане Сандански“ бр.13, Скопје
Ова го пишувал некој кој нема врска од адреси во Скопје. Булеваров е во Аеродром не Злокуќани.
Стварно и мене не ми е јасно што е разликава освен ново име, друг дизајн на лого?И, што е разликата меѓу досегашен Тинекс и новово КонтоТинекс?
Го промениле постот.Не разбирам, мене ми покажува ул.Скупи или па некако промениле во меѓувреме

А што ти текна па ти апдејт да им правиш јахахахаГо промениле постот.
Автоматски споено мислење:
Инаку вчера им го променив името на гугл.мапс
Заради адресата што ја пишале нека стои како Конто сега што да им правам.
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Муабетов, не пазарам во Кипер, ама пола маркет им го собирам. Пилешко гарант од таму земашЕдинствено што најмногу одам во Kipper е да купам јогурт битолски Баланс, некој макарони, битолско млеко, некогаш банани, некој грицки, чоколада и тоа е тоа отприлика.

Сувомеснати и Млечни производи земам од Стокомак, зависи некогаш во Веро ама Веро е скап за некој такви работи. Кашкавали во Веро не се попарнуваат од што се скапи.Муабетов, не пазарам во Кипер, ама пола маркет им го собирам. Пилешко гарант од таму земаш![]()
За отварањето на Конто првите 100 купувачи со сметка 500 денари добиваат бесплатно леб 420 грама.