Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не разбирам, мене ми покажува ул.Скупи или па некако промениле во меѓувремеКонто Злокуќани – бул. „Јане Сандански“ бр.13, Скопје
Ова го пишувал некој кој нема врска од адреси во Скопје. Булеваров е во Аеродром не Злокуќани.
Стварно и мене не ми е јасно што е разликава освен ново име, друг дизајн на лого?И, што е разликата меѓу досегашен Тинекс и новово КонтоТинекс?
Го промениле постот.Не разбирам, мене ми покажува ул.Скупи или па некако промениле во меѓувреме
А што ти текна па ти апдејт да им правиш јахахахаГо промениле постот.
Автоматски споено мислење:
Инаку вчера им го променив името на гугл.мапс
Заради адресата што ја пишале нека стои како Конто сега што да им правам.
![]()
Муабетов, не пазарам во Кипер, ама пола маркет им го собирам. Пилешко гарант од таму земашЕдинствено што најмногу одам во Kipper е да купам јогурт битолски Баланс, некој макарони, битолско млеко, некогаш банани, некој грицки, чоколада и тоа е тоа отприлика.
Сувомеснати и Млечни производи земам од Стокомак, зависи некогаш во Веро ама Веро е скап за некој такви работи. Кашкавали во Веро не се попарнуваат од што се скапи.Муабетов, не пазарам во Кипер, ама пола маркет им го собирам. Пилешко гарант од таму земаш![]()