- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 5.749
- Поени од реакции
- 13.206
Одма е подруга сликата, вака кога ќе пишеш.Pa pisav so baramda zagream pravilen prostor od 60m2. Kukava mi e nova so izolacija 10ka grafit stiropor troslojni stakla. Nad toj prostor imam dva stana po 110m2. Sekoj stan e golema
Dnevna so trp pravilen prostor i po dve spalni. Vo dnevnite imam suzumi 22 a vo spalnite 5.5 multisplit isto toshiba. Treta godina sum vaka i prezasovolen od toshibata. 99% sum na suzumito. Ovie u spalnive gi nemam upaleno od sto nema potreba. Dnevnata mi e na 23.5 stepeni 24/7. Suzumito mi e na auto i skoro cela zima raboti na minimum. Osta prica i vo drugiot stan, a najDole u prostorojata i bez greenje e 15 stepena. Toshiba odma ke zemev bez mislenje ama so novive ceni… a toj prostor mnogu retko ke se upotrebuva i gree. Pa ne sakam nad 1000eu za klima da plesnam za tamu
Знам имаше еден член што кај бабата и дедото стави тундра 5.5ка. Можда и уште некој ја имаше, ќе се јави ваљда…
Генерално задоволни корисници од тундрите!
Ете Злате е поактивен ама 3.5ка има.
За хитачи, не знам некој да го користи.
Што знам… ја ако се прашам би одел на тундра. Ем поефтина, ем грее со поголем минимум, ем нема помошни греачи, ем за нијанса поголем капацитет.
Ама види си сам.
da zagream pravilen prostor od 60m2. Kukava mi e nova so izolacija 10ka grafit stiropor troslojni stakla. Nad toj prostor imam dva stana po 110m2. Sekoj stan e golema