Климата е сетирана на 23,5 дење и ноќе а меррачот на температурата е на 9м од климата и покажува 25.24,9.24,8степени постојаноСамо уште да кажеш на колку е сетирана климата и колку степени е на другиот крај од собата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Климата е сетирана на 23,5 дење и ноќе а меррачот на температурата е на 9м од климата и покажува 25.24,9.24,8степени постојаноСамо уште да кажеш на колку е сетирана климата и колку степени е на другиот крај од собата
За пожолтени пластики од стара клима дали има некој начин да се врати во првобитна состојба?
Се мислам старата Vivax (Galanz) клима да ја извадам целосно пластиката и да ја однесам кај што фарбаат коли, да ја нафарбаат со бела боја.
Изводливо би било нешто такво?
Нели фарбаат браници од коли кој се пластични
HITACHI SHIRATAMA od 6 kw za 1000 evra vo odnos na Haier Tundra za 50.000,bona e dve kopja nad neize.Drugari koj od vas ima tundra plus 5kw na kratko pro and cons da mi kaze. Sporedba so klimi do 1000eu? Fala![]()
Се е тоа брат ок ..но за сервис може да се слика..оти овие од хидро сет намаат ни с од сервис,нека се моли да не му затреба..HITACHI SHIRATAMA od 6 kw za 1000 evra vo odnos na Haier Tundra za 50.000,bona e dve kopja nad neize.
Pred se e so 5 brzini so 13cm3 twin rotari kompresor Hitachi i teska nadvoresna edinica od 39kg,so golemi dvordni izmenuvaci. Vnatresnata edinica e del so dvoreden,a predniot del i e so troreden izmenuvac,nema sporedba so Tundra+.
Eve ti potrebna specifikacija
https://www.basildonacr.co.uk/wp-co...drzd_t-BoAuNdngjqJ0KyQcqb6WQJKOsBBUvDwkrafklo
Pazi da ne ja poistovetis so stariot model Hitaci Dodai 2.
Hitaci Shiratama e nov model od 2022/2023 godina.
Eve ja rasklopena kako izgleda na slikive od bugarskiot forum.
Plus ima i poniska modulacija od tundrata i po moe polesno se spravuva so DFros,so dverden izmenuvac,a Tundrata e so endnoreden,a i kompresorot na Tundrata e Singl 11cm3,spema Twin 13cm3 kaj Hitachi Shiratama.Hitachi RAK-DJ50PHAE airHome 400
Имaxмe в'змoжнocт дa дocтaвим и мoнтиpaмe мaшинaтa oт зaглaвиeтo. He бјаxмe имaли дocт'п дo тoзи мoдeл дo ceгa и се в'зползвах да направја cнимĸи. Maшинaтa сeforum.setcombg.com
Interesn klimatizer.
https://klimi.mk/product/659
HITACHI SHIRATAMA RAK-DJ50PHAE/RAC-DJ50PHAE
Ако е за хитачито, еве еуровент..Pdesign kolku ima ovaa nemozam da najdam nigde?
Не може 5.5ка да има 4.7кв на -7ц!Ne mi e jasno kako tundrata ima 4.7 a hitachivo 4 na -7
Како го немит море ТундретоНе може 5.5ка да има 4.7кв на -7ц!
Греачи се во прашање.
Е сега кај најде податоци за тундрата не знам, ама ја само на еуровент му верувам… а тундрата ја нема таму.
Едно е да споредуваш енергетска налепница, друго продукт фиче, а трето е еуровент!
Ќор сум изгледаКако го немит море Тундрето
![]()