Procitaj gi energetskite , tvojata vo sredna zona e 9KW, kakvi 22 KW, ne se lazi veke sam sebe.Sporeduvas Babi Zabi narodno kazno 16kwso 22 kw za dezinformacijat odi prasaj vo prodavnica kaj niv.Na kraj proveri go SCOP i kazi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj gi energetskite , tvojata vo sredna zona e 9KW, kakvi 22 KW, ne se lazi veke sam sebe.Sporeduvas Babi Zabi narodno kazno 16kwso 22 kw za dezinformacijat odi prasaj vo prodavnica kaj niv.Na kraj proveri go SCOP i kazi
Samiot si si kriv. I koga sakaš da napišeš nešto kako što treba i vistinito nikoj poveće ne te zema za ozbilno. Počnuva da ti se odbiva od glava tvoeto kleberenje, cebarenje i omalovažuvanje na forumov na se i sešto.Procitaj gi energetskite , tvojata vo sredna zona e 9KW, kakvi 22 KW, ne se lazi veke sam sebe.

Ne se sekiraj , ima bajagi sto mi veruvaat i toa so pricina.Samiot si si kriv. I koga sakaš da napišeš nešto kako što treba i vistinito nikoj poveće ne te zema za ozbilno. Počnuva da ti se odbiva od glava tvoeto kleberenje, cebarenje i omalovažuvanje na forumov na se i sešto.
Uveren sum deka točno pišuvaš za ova pogore, ama đabe e komprimitiran si, ne ti vredi da se peniš i uveruvaš veće nikoj ništo ne ti veruva...
TosotЗдраво, како што се расчистат за добар инвертер за греење потребно е да има греачи на надворешната и тоа е една клучните работи.
Е сега за сума околу 40к размислувам околу следниве 3 инвертери за греење на 40-50 м2 .
Прегледај го приврзокот 398084
Автоматски споено мислење:
Или најевтина Прегледај го приврзокот 398085
Која мислите дека е најдобро покажана цена/квалитет.
Благодарам
Иста ваква има поставено мој комшија кој цел живот работи со парно и водоинсталатор. Затоа верувам дека оваа е многу добра зошто тој не става нешто неквалитетно посебно на неговата куќа.
Teraj si ne se zamaram VEke so objasnuvanje so tebeProcitaj gi energetskite , tvojata vo sredna zona e 9KW, kakvi 22 KW, ne se lazi veke sam sebe.
Ocigledno rabotis i branis interes na nekogoTeraj si ne se zamaram VEke so objasnuvanje so tebe
Никако ако е ребрендирана галичка Lomo LCLH, 18-ката е капиларка.![]()

Botce, zboris za Lomo….nekoj ponudil Lomo 18k i kazal deka ne e kapilara?Се смее ботот, ама веќе не знае колку пути има излажано на форумов за да продаде уште некоја галичка.
Ама кога вака си пишал.
![]()
Dosta kukji vo delov kaj sto ziveam gi imaat ovie ama spored toa kako izgleda pumpava bi rekol deka se postari (sudejki po izlupena boja, rgja na limovite i slicno), od onie sto izgledaat ponovo mnogu pocesto se sretnuva bosch daikin nibe ili ivt
Види… не да ја бранам или напаѓам оваа од грее..Никако ако е ребрендирана галичка Lomo LCLH, 18-ката е капиларка.![]()
Види… не да ја бранам или напаѓам оваа од грее..
Ама кај мене ДМ е капилара, и тоа како техничко решение е сосем во ред!
Добро проектирана капилара ќе биде подобра од лошо проектирана клима со ЕЕВ!
Всушност, самиот еев е дел кој веројатно не ги кошта повеќе од 25 центи на големо…
Има предности тој систем, ама кај скапи клими кои бркаат висок КОП.
Инаку кај “нормалните” клими, побитно е целиот склоп да се гледа, а не дали е капиларка или еев.
Najdobar odnosn cena vs kvalitet ti eЗдраво, како што се расчистат за добар инвертер за греење потребно е да има греачи на надворешната и тоа е една клучните работи.
Е сега за сума околу 40к размислувам околу следниве 3 инвертери за греење на 40-50 м2 .
Прегледај го приврзокот 398084
Автоматски споено мислење:
Или најевтина Прегледај го приврзокот 398085
Која мислите дека е најдобро покажана цена/квалитет.
Благодарам