Никако ако е ребрендирана галичка Lomo LCLH, 18-ката е капиларка.![]()
Се смее ботот, ама веќе не знае колку пути има излажано на форумов за да продаде уште некоја галичка.
Ама кога вака си пишал.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никако ако е ребрендирана галичка Lomo LCLH, 18-ката е капиларка.![]()
Botce, zboris za Lomo….nekoj ponudil Lomo 18k i kazal deka ne e kapilara?Се смее ботот, ама веќе не знае колку пути има излажано на форумов за да продаде уште некоја галичка.
Ама кога вака си пишал.
![]()
Dosta kukji vo delov kaj sto ziveam gi imaat ovie ama spored toa kako izgleda pumpava bi rekol deka se postari (sudejki po izlupena boja, rgja na limovite i slicno), od onie sto izgledaat ponovo mnogu pocesto se sretnuva bosch daikin nibe ili ivt
Види… не да ја бранам или напаѓам оваа од грее..Никако ако е ребрендирана галичка Lomo LCLH, 18-ката е капиларка.![]()
Види… не да ја бранам или напаѓам оваа од грее..
Ама кај мене ДМ е капилара, и тоа како техничко решение е сосем во ред!
Добро проектирана капилара ќе биде подобра од лошо проектирана клима со ЕЕВ!
Всушност, самиот еев е дел кој веројатно не ги кошта повеќе од 25 центи на големо…
Има предности тој систем, ама кај скапи клими кои бркаат висок КОП.
Инаку кај “нормалните” клими, побитно е целиот склоп да се гледа, а не дали е капиларка или еев.
Najdobar odnosn cena vs kvalitet ti eЗдраво, како што се расчистат за добар инвертер за греење потребно е да има греачи на надворешната и тоа е една клучните работи.
Е сега за сума околу 40к размислувам околу следниве 3 инвертери за греење на 40-50 м2 .
Прегледај го приврзокот 398084
Автоматски споено мислење:
Или најевтина Прегледај го приврзокот 398085
Која мислите дека е најдобро покажана цена/квалитет.
Благодарам
Најверојатно од сите тие бајаги што си ги заебал добиваш сочни пцовки секојдневно.Ne se sekiraj , ima bajagi sto mi veruvaat i toa so pricina.
Zdravo me interesira nekoj da mi kaze za klima DaikinFTXF60D/RXF60D sensira dali nadvoresnata edinica e dvoredna i dali e dobra klima
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Шо сака авторот да кажи не разбрав?после ова мислам дека дилемата е решена кои се бр.1 клими, да не мислите дека тролам еве ви линк а еве и скриншот
Прегледај го приврзокот 398174
Стварно смешки, еден ваков оглас треба да е доказ дека Gree се бр. ?!!? Па друг може да даде оглас дека „менува 3 нови инвертер Gree за една јапонска било каква и доплаќа 200Е !“ Макар што таков оглас и не би бил далеку од реалностаШо сака авторот да кажи не разбрав?
Некој батица заменува Вивакс со Грее на реклама 5 зато што му трошела 733в а се надева дека "економичниот" Грее ќе троши 590.
Тоа е единствена причина или како?
И пак не разбрав кој клими се бр1 и како ти дојде до тој заклучок? На Реклама 5 прочита?![]()
Takva budala jok….pusti neostvareni zelbi na hejtercinjavaСтварно смешки, еден ваков оглас треба да е доказ дека Gree се бр. ?!!? Па друг може да даде оглас дека „менува 3 нови инвертер Gree за една јапонска било каква и доплаќа 200Е !“ Макар што таков оглас и не би бил далеку од реалноста![]()
![]()
SCOPot e Proveren samo treba da znaes da go procitasSporeduvas Babi Zabi narodno kazno 16kwso 22 kw za dezinformacijat odi prasaj vo prodavnica kaj niv.Na kraj proveri go SCOP i kazi