Mi stigna merac za temperatura so plus sonda i cisto da go probam snimiv kratki videvca za gree gtech 3.5kw vo soba odprilika 34m2 i visina na tavan 250cm ,vo sobata na termometarceto sto mi stoi na klub masicka momentalna temperatura bese 21.4c ,na klimata mislam 23c zadadena i na auto fan i pri vklucuvanje klimata dostigna 1680w ((mislam deka bese 18:08 vremeto na vklucuvanje)) nekoi 5min max pred da pocni da namaluva i da se zadrzi na okolu 900+( otprika na ovaa potrosuvacka se videata) i po priblizuvanje na zadadena temperatura da slezi na 500+w.
I zaradi da proveram kolku nisko mozi da odi na odrzuvanje smeniv na max fan i simna i na 486w i zaradi nemanje potreba od max brzina so 750m3 pak ja vrativ na auto fan (vaka po sluh mislam na 2ra 3ta brzina tera)i pak krena potrosuvacka na 517w i tek sega proveriv mislam bese 550w i na sega zadadena 23.5 mi pokazuva na klimata deka e 23.5 koga so steganje na TEMP sakam da proveram temperatura na prostorijata a na masickata e 22.7.
Ova e cisto da spodelam edno licno iskustvo so gree gtech 3.5kw.
youtube.com
youtube.com
Redosledot na slikite mozebi e pomesan no sepak se gleda vremeto koga e kako e.
Eve povelete link on termometarcevo HTC -2 koe bas e dobro so ubavi jasni brojki i raboti so edna AAA baterija i plus ima i alarm opcija . Cenata bese 4.38$.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $3.65 40%OFF | Oauee LCD Electronic Digital Temperature Humidity Meter Indoor Outdoor Thermometer Hygrometer Weather Station Clock HTC-1 HTC-2
a.aliexpress.com
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
I zaradi da proveram kolku nisko mozi da odi na odrzuvanje smeniv na max fan i simna i na 486w i zaradi nemanje potreba od max brzina so 750m3 pak ja vrativ na auto fan (vaka po sluh mislam na 2ra 3ta brzina tera)i pak krena potrosuvacka na 517w i tek sega proveriv mislam bese 550w i na sega zadadena 23.5 mi pokazuva na klimata deka e 23.5 koga so steganje na TEMP sakam da proveram temperatura na prostorijata a na masickata e 22.7.
Ova e cisto da spodelam edno licno iskustvo so gree gtech 3.5kw.

gree gtech 3.5kw

gree gtech 3.5kw

Eve povelete link on termometarcevo HTC -2 koe bas e dobro so ubavi jasni brojki i raboti so edna AAA baterija i plus ima i alarm opcija . Cenata bese 4.38$.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $3.65 40%OFF | Oauee LCD Electronic Digital Temperature Humidity Meter Indoor Outdoor Thermometer Hygrometer Weather Station Clock HTC-1 HTC-2

Oauee LCD Electronic Digital Temperature Humidity Meter Indoor Outdoor Thermometer Hygrometer Weather Station Clock HTC-1 HTC-2 - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Последно уредено: