Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima. Evo brate ja ti nudim da probas i testiras Gree Muse, 2 kom GWH12AFC-K6DNA1D / GWH12QC-K6DNA1D. Poslacu ti pp gde mozes da vidis kako rade uredjaji, ali moras da skoknes do Makedonije. Evo uskoro pocinje taj prelazni period kada one nisu znale ispod 700w ranije da rade. Rade bas kao sto trazis 250-2000w, oko 35-36c minimalni izduv. Ali nemas Eurovent, imas samo moju rec/// Daj mi model koji modulira od 250-1500 ili jos bolje 250-2000w i koji ima min T izduva 35C na 250w i Eurovent. Takav model meni treba. Ovaj Amber duva hladnjikavo, nije za stan ili kucu ///
. Valjda ti vise vredi moja od reci i reklame i lupanja gluposti pojedinih cirkusanata ovde
. Ponesi sve sto mislis da treba i testiraj. Javni je objekat u pitanju, dobices i kafu i rakiju i meze i klopu
. Nije bre Gree toliko los , koliko ga pljujete. Moze sve da se sredi. Samo je lose sto to ne uradise u fabrici odmah, kada je bilo sasvim moguce shodno svemu sto su nabacali unutra bez jasno sprevedenog i zacrtanog cilja. Bar kod ovog modela. Jednostavno, nedoradjeni uredjaj. Hansol kod pobratima nazalost nije, nije ga ni vracao, tako mu sedi u vikendici. Mozda je i mogao, ali covek jednostavno nije hteo da se bakce time. Ionako ima i kamin i drva, a i mladju suprugu
. A o pojedinim cirkusantima ovde, ne bih da trosim reci. Ajd` pozdrav./// Postovani Deda ........ na pamet mi ne pada da kupujem nikakav Muse (ako sam te razumeo da mi ih prodajes a ako nije tako onda izvini) ........... a jos manje da ih gledam i testiram po Makedoniji ---------- evo ti ceo forum ovde pa neka testiraju i kupuju ako im se svidja ...... blizi su tim klimama nego ja. //////Zdravo svima. Evo brate ja ti nudim da probas i testiras Gree Muse, 2 kom GWH12AFC-K6DNA1D / GWH12QC-K6DNA1D. Poslacu ti pp gde mozes da vidis kako rade uredjaji, ali moras da skoknes do Makedonije. Evo uskoro pocinje taj prelazni period kada one nisu znale ispod 700w ranije da rade. Rade bas kao sto trazis 250-2000w, oko 35-36c minimalni izduv. Ali nemas Eurovent, imas samo moju rec. Valjda ti vise vredi moja od reci i reklame i lupanja gluposti pojedinih cirkusanata ovde
. Ponesi sve sto mislis da treba i testiraj. Javni je objekat u pitanju, dobices i kafu i rakiju i meze i klopu
. Nije bre Gree toliko los , koliko ga pljujete. Moze sve da se sredi. Samo je lose sto to ne uradise u fabrici odmah, kada je bilo sasvim moguce shodno svemu sto su nabacali unutra bez jasno sprevedenog i zacrtanog cilja. Bar kod ovog modela. Jednostavno, nedoradjeni uredjaj. Hansol kod pobratima nazalost nije, nije ga ni vracao, tako mu sedi u vikendici. Mozda je i mogao, ali covek jednostavno nije hteo da se bakce time. Ionako ima i kamin i drva, a i mladju suprugu
. A o pojedinim cirkusantima ovde, ne bih da trosim reci. Ajd` pozdrav.
Mozda se i javim nekada ako me put nanese juzno. Ali samo neznam cemu tolika tajnovitost oko tih prepravki ??? ....... Kazi jasno i glasno sta je radjeno i kako je radjeno ----- jer mnogi muku muce bas sa tim modelom ? ///////////Cekam i jas nekoj soodveten i za 12ka i za 18ka ,da spodeli.....Zdravo, da ve prasam kakvo mislenje imate za
AMBER PREMIUM+ GWH12YCXD-K6DNA1B
Vidi i ne treba drugo i da znae dovolno e toa što go raboti da go raboti kako što treba./// Tesko ces kod nas da pronadjes takvog montera .... prvo sto velika vecina njih fakticki i ne zna tacan princip rada invertera (niti zna sta zapravo radi) .... drugo sto i ne znaju razliku od opreme do opreme, niti zasto je neka beskorisna ---- a druga preko potrebna ..... trece sto im se uvek mnogo zuri...... ne mogu oni ni 5min da pricekaju sa proverom vakuma, pertli i zaptivenosti sistema a kamoli sat vremena .... niti vecina njih uopste nesto zna o vakumu //////
.......... Ceo njihov posao se zasniva da lepo izbuse rupu za cevi i rupe za nosace spolja, pokupe prasinu usisivacam, ishvale se kako su namestali citave zgrade i ustanove, popiju i zameze nesto, zadive se kako ti extra radi uredjaj, uzmu 100e min i odu /////
........ 98% njih pojma nema o pricipu rada uredjaju za koji su upravo izbusili rupe da bi ga okacili na zid ////
Anyone ....??Cekam i jas nekoj soodveten i za 12ka i za 18ka ,da spodeli.....
//// Nisam kompetentan da ti strucno odgovorim, javice se drugi neko. @tzlatko verovatno.Ова вакуумирањето, главна цел му е да ја извлече влагата од цевките, има и некоја друга функција или тоа е тоа?

////"Ništo" posebno samo vodata vo sistemot, iako ne se gleda ja ima epten mnogu, jas dnevno vadev sega koga bea vrućinive od 6-10 l na 24 h. Samo nekolku grama e dovolno da se pomeša so poliesterskoto maslo od kompresorot i da go zagadi, što povlekuva postepeno no sigurno uništuvanje na kompresorot.Ова вакуумирањето, главна цел му е да ја извлече влагата од цевките, има и некоја друга функција или тоа е тоа?