Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Битолски?!Хахаа
Да не пребарувам и читам многу:
Молам за препорака на клима уред за еднособен стан од околу 45м². Зградата е нова, со термо изолација. Дневна со кујна и мала спална од 10м², која не мора да е премногу загреана/оладена. Претпоставувам дека не грешам ако земам 5.5kw, а би платил околу 50.000 денари. Пред извесен период, за друга локација, овде добив совет за Haier и, многу сум задоволен.
Благодарам
Kolku m2 e prostorijata kade sto ke go postavis klimatizerot ?Да не пребарувам и читам многу:
Молам за препорака на клима уред за еднособен стан од околу 45м². Зградата е нова, со термо изолација. Дневна со кујна и мала спална од 10м², која не мора да е премногу загреана/оладена. Претпоставувам дека не грешам ако земам 5.5kw, а би платил околу 50.000 денари. Пред извесен период, за друга локација, овде добив совет за Haier и, многу сум задоволен.
Благодарам
Околу 25м². Има уште мало претсобје, кое води накај спалната. Тука моментално имам некоја клима Беко, која си го отпеала своето, па планирам да ја заменам. И таа е 5.5kwKolku m2 e prostorijata kade sto ke go postavis klimatizerot ?
Dali ke imas protok na vozduh vo dnevnata i spalnata samo so klima vo hodnikot?Околу 25м². Има уште мало претсобје, кое води накај спалната. Тука моментално имам некоја клима Беко, која си го отпеала своето, па планирам да ја заменам. И таа е 5.5kw
Околу 25м². Има уште мало претсобје, кое води накај спалната. Тука моментално имам некоја клима Беко, која си го отпеала своето, па планирам да ја заменам. И таа е 5.5kw
Да не пребарувам и читам многу:
Благодарам
Сигурно ти е дневната околу 20 квадрата.
Јас би си земал квалитетна јапонска 2.5 ка
@gurman2
koga ke kupis klimatizer bas spodeli info slika od vnatresnata i nadvoresnata edinica sto si zemal 3.5 kw ili 5.5kw
Inaku ako sakas kazi sto model e toj beko on-off 5.5kw model sto go imas sega vo stanot
( da vidime civo proizvodstvo e )
Прегледај го приврзокот 381702Прегледај го приврзокот 381703
Ова е сѐ што може да се види. До надворешната единица не можам да припарам. Климата си грее и лади, ама е дотрајана, гласна, нервира. Затоа размислувам за нова. Прошла година, на друга локација, во куќа без термо изолација монтирав Haier Tundra 5kw. Одлично се покажа. Од таа причина, повторно би купил Haier, ама, барајќи налетав и на Hisence. Некои ми ја пофалија, а јас воопшто не се разбирам