- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.409
- Поени од реакции
- 87.327
колку ли ќе му бараат на Лукас, за да си го земе назад ај-пито и фирмата...
пошто изгледа тоа следи
пошто изгледа тоа следи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Битолски?!Хахаа
Да не пребарувам и читам многу:
Молам за препорака на клима уред за еднособен стан од околу 45м². Зградата е нова, со термо изолација. Дневна со кујна и мала спална од 10м², која не мора да е премногу загреана/оладена. Претпоставувам дека не грешам ако земам 5.5kw, а би платил околу 50.000 денари. Пред извесен период, за друга локација, овде добив совет за Haier и, многу сум задоволен.
Благодарам
Kolku m2 e prostorijata kade sto ke go postavis klimatizerot ?Да не пребарувам и читам многу:
Молам за препорака на клима уред за еднособен стан од околу 45м². Зградата е нова, со термо изолација. Дневна со кујна и мала спална од 10м², која не мора да е премногу загреана/оладена. Претпоставувам дека не грешам ако земам 5.5kw, а би платил околу 50.000 денари. Пред извесен период, за друга локација, овде добив совет за Haier и, многу сум задоволен.
Благодарам
Околу 25м². Има уште мало претсобје, кое води накај спалната. Тука моментално имам некоја клима Беко, која си го отпеала своето, па планирам да ја заменам. И таа е 5.5kwKolku m2 e prostorijata kade sto ke go postavis klimatizerot ?
Dali ke imas protok na vozduh vo dnevnata i spalnata samo so klima vo hodnikot?Околу 25м². Има уште мало претсобје, кое води накај спалната. Тука моментално имам некоја клима Беко, која си го отпеала своето, па планирам да ја заменам. И таа е 5.5kw
Околу 25м². Има уште мало претсобје, кое води накај спалната. Тука моментално имам некоја клима Беко, која си го отпеала своето, па планирам да ја заменам. И таа е 5.5kw
Да не пребарувам и читам многу:
Благодарам
Сигурно ти е дневната околу 20 квадрата.
Јас би си земал квалитетна јапонска 2.5 ка
@gurman2
koga ke kupis klimatizer bas spodeli info slika od vnatresnata i nadvoresnata edinica sto si zemal 3.5 kw ili 5.5kw
Inaku ako sakas kazi sto model e toj beko on-off 5.5kw model sto go imas sega vo stanot
( da vidime civo proizvodstvo e )