Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Denes ni stignaa Brisevite I 100% ni e Legionella predizvikana od AC za ponatamu ke vidime kako ke ja terame ravotata vazno znaeme koj e pricinitelot !
Остај го овој над мене што пишал..Denes ni stignaa Brisevite I 100% ni e Legionella predizvikana od AC za ponatamu ke vidime kako ke ja terame ravotata vazno znaeme koj e pricinitelot !
Остај го овој над мене што пишал..
Прво, со лесно да ви е оздравувањето!
Второ, за да бидете сигурни дека е од климата, викнете од ЦЈЗ да дојдат и земат брис од климата!
(сигурен сум дека и сами може да однесете!)
Ама мислам е подобро кога епидемиолог доаѓа, оти тој знае и од кои други извори може да се закачи тоа тиќе, па ќе земе брисеви..
Тие прикаски за ѕидови и мувли не! Тоа е сосем друго!
Тие ќе ви препорачаат и дезинфекција без ние тука да гатаме како и со што..
Koj trik ? Si se iznapisal a neznaes da procitas sto sum postiral...sto pisuva na mojot post ako mozes da ni pojasnis pa ti kao bozem si razbral i repliciras?Efitin ti e trikot, demek nekade vo svetot se pojavila Legionella i kaj Tosiba. Ama ova kaj @bul_dozer e tuka, vo malata Makedonija i toa so Gree AMBER.
Za volja na vistinata, muvla, mirisi i drugo moze da se javi kaj sekoja klima no za toa malku e zasluzna konstrukcijata na klimata, a mnogu poveke montazata, taka da kolku i da sakame, ovoj pat izgleda fabrikata GREE ne e glavniot vinovnik.
Koj trik ? Si se iznapisal a neznaes da procitas sto sum postiral...sto pisuva na mojot post ako mozes da ni pojasnis pa ti kao bozem si razbral i repliciras?
Ova glasanje da stavime sto pisuva 99,99% nema da razberat sto pisuva ....so tebe zaedno 102%... ama ete ti sve si razbral pa pojasni sto pisuva ovde
![]()

Zemi si Toplinska Pumpa poeftino ke te fatiЗдраво на сите
Да препорачате некој добар камин на дрва за стан од 73м2, да не е многу голем, а ефикасен?
Фала
Прати му промо попуст во ПП.Zemi si Toplinska Pumpa poeftino ke te fati