Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да се логирам на imdb акаунтот, пишува од 6ти октомври неможе да се логираш преку фејсбук, да сум се логирал директно на imdb со имејлот на фејсбукот. Е сега проблемот е што во меѓувреме го имам променето имејлот на ФБ и апликацијата на imdb не го препознава, а стариот имејл го имам заборавено.

Некој начин како да си го повратам акаунтот? Знам дека секогаш може да си направиш нов но часови и денови имам потрошено на овој у пм, сега незнам од каде да почнам да пребарувам за филм да гледам. :ROFLMAO:

Неможам да се логирам на imdb акаунтот, пишува од 6ти октомври неможе да се логираш преку фејсбук, да сум се логирал директно на imdb со имејлот на фејсбукот. Е сега проблемот е што во меѓувреме го имам променето имејлот на ФБ и апликацијата на imdb не го препознава, а стариот имејл го имам заборавено.

Некој начин како да си го повратам акаунтот? Знам дека секогаш може да си направиш нов но часови и денови имам потрошено на овој у пм, сега незнам од каде да почнам да пребарувам за филм да гледам. :ROFLMAO:

Сега е време да се префрлиш на Летербокс :D

Нели Мицата за Хансол ја смени од кај сеа за Амбер?

2016 кога прв пат дојдов во темава може само мислеше да ја смениш. Имаше и видеа од тоа како работи Хансолот и анализи и слично ако не се лажам.

сега гледам истата за Амбер ја менуваш чудно што бидна со Хансолот? За некоја година да не биде дека за друг модел си ја сменил? Па да излезе дека покрај сите видеа и демонстрации и фалења ти уствари на Јапонец да си се греел
Si me smesal so nekoj, ja Hansol ne sum imal
SAmo edna maka imav, a toa bese Mitsubishi ELECTRIC FH35VE DELUX MODEL poskapa i nemase 2015/2016ta....suvi defrosti pali/gasi na 15min, Fanot racno da si igras AutoFan neraboti....ova za fanot bese napisano po site mozni evropski forumi od korisnici koi ja imaa vo toa vreme, pred 10god po MK forumi tesko da najdese nekoj 1000evra da dade za klima a da napise negde nekoe iskustvo, ne deka nemase luge so takov buget da ne me svatat pogresno i Uruuru Sarara sum videl namontirani u komsi uste pred 20god, sto za mene e snobizam cueno nedocueno ama imale pari zemale....sea nesto za podno mi zborat toplinski...
Автоматски споено мислење:

Не би бил изненаден FH-то уште да му е главно грејно тело... а само да ја слика и промовира Амберката за платичка :)
За тој што му ја шитнав ли збориш ? Прашај го другарти @mdeni kolku mu zedov на докторот за половна FH35VE користена зима али две....и многу му зедов за користена ама толку разбираше му напраиле филм -15 -25 gree a ne trosi moze i da se bannjas na nea, доктор ебаго што разбират тој sto e COP/SCOP ali TOL/VOL

Последно уредено:
Го гледаше ли некој triangle of sadness?

Генерално ок се одвиваше како филм се до крајот. Да не пишувам сполјер, ама нз оти онака, некој сеоски обид да заврши ко Chinatown од Полански.

Го гледаше ли некој triangle of sadness?

Генерално ок се одвиваше како филм се до крајот. Да не пишувам сполјер, ама нз оти онака, некој сеоски обид да заврши ко Chinatown од Полански.
Го гледав уште во септември. Одличен филм . 4.5/5

Абе дудук... па имаше пивнато некоја одфазла а?
Од понеделник... дан ти тргни неделава...
Не е проблем он што фанал некоја, туку овој буби што му го прави филмот дека е некој стручњак :ROFLMAO:

Нема да ги извадат парите да ги платат сите овие актери лол.
Oppenheimer has a production budget of $100 million and an equal marketing budget.
Robert Downey Jr., Matt Damon, and Emily Blunt took pay cuts to work with Nolan, earning $4 million each in lieu of the usual $10–20 million.
А останатите актери изгледа платиле да бидат во филм на Нолан :)

Вес Андерсон наместо да прибира 50тина А-листа актери, подобро ќе беше сиот тој напор да го потрошеше да најде начини како да раскаже поинтересни приказни.

За мене лично, што повеќе А листа актери, толку помалку концентрација за пратење на главните ликови, затоа што во многу мал процент, сите карактери се подеднакво интересни. Тарантино е исклучок затоа што го прави тоа совршено и се адаптира на секој актер, но не верувам дека Нолан може (или сака) да го изведе истото.

Која лудница од филм е Weird: The Al Yankovic Story. (y)

Го препорачувам на сите што сакаат откачени, over the top комедии. Ако знаете кој е Weird Al Yankovic може да препоставите што сценарио напишал за свој „биографски“ филм. Ем е пародија на сите клишеа на музичките биографии, ем на секој чекор излегуваат глупости што на крај памет не ги очекував (глупости во позитивна смисла).

Респект и за Даниел Редклиф. После Хари Потер дечкото ич не се замара и си бира ептен бизарни улоги. Прво Swiss Army Man, сега ова.

Излегол Emancipation со Вил Смит но гледам има многу негативни критики за филмот,не знам дали сега го бојкотираат Вил или филмот навистина е лош.
Ќе го гледам деновиве па ќе го искажам моето мислење.

Сакав нешто ново после долго време да пуштам и го изгасив после 40 минути .. тоа е Bullet Train(2022)

Верувам ова е ок филм ако се ти е преку глава и си полупијан или надуван и не ти пречи турлитава како главно јадење.

На прв впечаток има се шо би посакал- брз расплет,стил,акција но сето тоа испаѓа дека е премногу,пре-продуцирана инспирација,премногу натрупани флешбекови,одлични сетови но не е тоа поентата,натрупана акција ака кил бил со микс од гај ричи со слаб хумор..можеби и тоа е визијата на режисерот ама не верувам дека ја погодил целта во центарот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom