- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 5.422
- Поени од реакции
- 12.402
Не бе Стрелчо каков Вап какви бакрачи... Да не ја правиме нуклеарна физика работава.Неможе тукутака сам да си ја исчисти исто сам, му треба Wap компресор, му треба заштита околу климата да не испрска по зидови, ....тоа @PticaSelica небидува со градинарска прскалка од 100ден....иако и такви има по огласиве.
Бара инвестиција која не е баш мала за една клима да исчистиш како што треба, за како што нетреба важи и ефтината варијанта уради САМ
Додуша, јас не велам дека сам подобро би исчистил од професионалци, ама па од друга страна и не ги оставам да се запушат до толку па да треба професионално чистење. Доволно е два пати годишно, благо четкање и прскање, не ти треба ни па смееш со притисок внатре.
Еве бтв не сум кажал, на Фуегото ми се скрши едната мрежичка. Скоро 20год стара пластика нормално е да окрути, и јас малку запнав на ставање...
Тоа е тоа! Со една мрежичка работи сега

Здрави-живи на крај на сезона кога ќе ја чистам ќе ставам слики пред и потоа. Очекувам едната страна на изменувачот да биде попрљава, ама не очекувам(баш ме интересира ова) да биде голема разлика. Ќе видиме! До турбина ќе вадам.