Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Климата Haier 180000btu, што ја продава Сетек е, како што напишале, со Hitachi компресор. Истата клима некои фирми ја продаваат многу поскапо, при што велат дека компресорот е Haier. За што станува збор?
Sozdravje da ja sluzis, me interesira na ovie tundri od 3.5kw i od 5.5kw kolku im e cop-ot i do kolku moduliraat za dvata modeli, ako znae nekoj neka pise.Денес монтирана од сетек истата(тундра) не се слушат ни внатрешната единица ни надворешната, претходно член на форумов зе жалеше за климава, кај мене е све ок.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozi kaj tebe im snemalo kineski hitachi kompresor i stavile japonskiДенес монтирана од сетек истата(тундра) не се слушат ни внатрешната единица ни надворешната, претходно член на форумов зе жалеше за климава, кај мене е све ок.
So zdravje i dolgo da ja koristisДенес монтирана од сетек истата(тундра) не се слушат ни внатрешната единица ни надворешната, претходно член на форумов зе жалеше за климава, кај мене е све ок.
Za licno ne se zamaram so cop ima tamu eurovnet so oprema od iladnici evra ama koja ne dava kolku dobro ili loso raboti edna klima. Isto kako so televizorot go pustam i samo programa menuvam
Na koja brzina na fan ja chuvash i koga ke ja postigne temperaturata vo sobata, i koga ke se krenat perkite od vnatreshnata, dali fanot namaluva na minimum ili si prodolzuva da duva malku pojako?Денес монтирана од сетек истата(тундра) не се слушат ни внатрешната единица ни надворешната, претходно член на форумов зе жалеше за климава, кај мене е све ок.
Na koja brzina na fan ja chuvash i koga ke ja postigne temperaturata vo sobata, i koga ke se krenat perkite od vnatreshnata, dali fanot namaluva na minimum ili si prodolzuva da duva malku pojako?
Super Gree model eBaba mi i deso mi montiraa Cooper&Hunter parapetna 3,5ka. Ke vidam kako ke pominat zimava, pa ke pisham tuka sho i kako e klimata.
Posle postiganje na T i odenje vo OFF ima tri scenarija kolku što znam:Na koja brzina na fan ja chuvash i koga ke ja postigne temperaturata vo sobata, i koga ke se krenat perkite od vnatreshnata, dali fanot namaluva na minimum ili si prodolzuva da duva malku pojako?