Ako go gledaš preku PWM modulot što mu dava pobuda na motorot togaš i mora da bide izrazeno vo Hz.Ednostavno grdo mi e nesto sto vrti da e izrazeno vo Hz,ne logicko i neprirodno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako go gledaš preku PWM modulot što mu dava pobuda na motorot togaš i mora da bide izrazeno vo Hz.Ednostavno grdo mi e nesto sto vrti da e izrazeno vo Hz,ne logicko i neprirodno.
Na profesor napisi mu hz mesto rps,pagas ko krusa na ispit.Ako go gledaš preku PWM modulot što mu dava pobuda na motorot togaš i mora da bide izrazeno vo Hz.
Pri postoecka merna edinica,upotrebuvas izmislena merna edinica.Ovde ti si krušata ama ne osećaš!
Многу ефтино тоа за 7kw клима!?Гледам на реклама клима инвертер, 24000 btu, scop 4, 5 години гаранција, за 35000 денари. Вреди ли тоа или да одам на малку послаба клима, од попроверен бренд, за слични пари?
Потребно ми е да загрева 60м² во куќа без термоизолација, со дебели ѕидови
Sigurno e tesla,vox,st,fuego,favorit...Многу ефтино тоа за 7kw клима!?
Od favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osvem Tv i klimi koi idat od China e sega dali aux dali Tcl ili nekoj dr.ne znam.koj gi praviДа, Фаворит, не сум напишал, се извинувам
*Od favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osven Tv koi idat od ChinaOd favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osvem Tv i klimi koi idat od China e sega dali aux dali Tcl ili nekoj dr.ne znam.koj gi pravi
Klimite se isto na Vestel... begaj podalekuOd favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osvem Tv i klimi koi idat od China e sega dali aux dali Tcl ili nekoj dr.ne znam.koj gi pravi
Mozi najubajoo da znae...
Ме залажаа со гаранцијата од 5 годKlimite se isto na Vestel... begaj podaleku
60m2 no kolku prostorii edna ili poveke ?Гледам на реклама клима инвертер, 24000 btu, scop 4, 5 години гаранција, за 35000 денари. Вреди ли тоа или да одам на малку послаба клима, од попроверен бренд, за слични пари?
Потребно ми е да загрева 60м² во куќа без термоизолација, со дебели ѕидови
Дневната 50м², спалната 10. Спалната и не мора сосема да е загреана.60m2 no kolku prostorii edna ili poveke ?
Moj sovet ti e ovoj Model na VIVAX AERI 5.5KW odlicna klima so GMCC Toshiba compressorДневната 50м², спалната 10. Спалната и не мора сосема да е загреана.
До скоро, тој простор го греев со Беко, обична клима, 18000 btu