Od favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osvem Tv i klimi koi idat od China e sega dali aux dali Tcl ili nekoj dr.ne znam.koj gi praviДа, Фаворит, не сум напишал, се извинувам
*Od favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osven Tv koi idat od ChinaOd favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osvem Tv i klimi koi idat od China e sega dali aux dali Tcl ili nekoj dr.ne znam.koj gi pravi
Klimite se isto na Vestel... begaj podalekuOd favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osvem Tv i klimi koi idat od China e sega dali aux dali Tcl ili nekoj dr.ne znam.koj gi pravi
Mozi najubajoo da znae...
Ме залажаа со гаранцијата од 5 годKlimite se isto na Vestel... begaj podaleku
60m2 no kolku prostorii edna ili poveke ?Гледам на реклама клима инвертер, 24000 btu, scop 4, 5 години гаранција, за 35000 денари. Вреди ли тоа или да одам на малку послаба клима, од попроверен бренд, за слични пари?
Потребно ми е да загрева 60м² во куќа без термоизолација, со дебели ѕидови
Дневната 50м², спалната 10. Спалната и не мора сосема да е загреана.60m2 no kolku prostorii edna ili poveke ?
Moj sovet ti e ovoj Model na VIVAX AERI 5.5KW odlicna klima so GMCC Toshiba compressorДневната 50м², спалната 10. Спалната и не мора сосема да е загреана.
До скоро, тој простор го греев со Беко, обична клима, 18000 btu
Jas imam ting 2009god/ 120L dosega nikakov problem so 2 izmenuvaci e i za parno i za solarno,momentalno samo eden se upotrebuva za solarno...#Неповрзано со греење
Совет за бојлер за бања? Искуства, препораки за модел?
Парновод vs Тинг vs некој друг производител?
Она што е со никаков и најмал копво однос на сите други марки на клими на Еуровент,за тој ли Амбер..Si gi rabotime japankive kako sto sakame, toplo-ladno, ni se mozit.
Sega idit uste edno modelce Amber EU, ke go jadat japankite jako...
AEMI, AERI, HIsense, Midea,Gree, Daiken sto i da zemas ke vrsi rabotaДневната 50м², спалната 10. Спалната и не мора сосема да е загреана.
До скоро, тој простор го греев со Беко, обична клима, 18000 btu
Само не Фаворит, така? Попусто му се израдував ја цената и гаранцијатаAEMI, AERI, HIsense, Midea,Gree, Daiken sto i da zemas ke vrsi rabota
VIVAX MIDEA HAIER Toshiba Fujitsu toa ti e moj sovet a najdibar kvalitet za parite imaat Vivax Midea i Haier dokolku imas budzet okolu 70.000 denari za klima togas ili Fujitsu ili ToshibaСамо не Фаворит, така? Попусто му се израдував ја цената и гаранцијата