Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Tocno.
Znaci za fikisiran broj na vrezi treba fiksiran napon,ama ako sakame da gi promenime vrteezie mora da primi komanda od tranzistort,a tranzistorot ke ja promeni komandata od varjabilnosta na naponot,pomala ili pogolema.
Znaci kompresorot e varjabilen,vrz baza na varjabilniot napon.
I do sto dojdovme?
GLUPOSTI PIŠUVAŠ!!!!!! Gledaj toa što ti rekov, će se začudiš kolku pogrešno pišuvaš!!!!!

GLUPOSTI PIŠUVAŠ!!!!!! Gledaj toa što ti rekov, će se začudiš kolku pogrešno pišuvaš!!!!!
Eve eden izvaden citat.
Бидејќи херцот стана примарна мерна единица прифатена од општата популација за одредување на перформансите многу експерти го критикуваа овој пристап, за кој тврдат дека е лесно манипулативen репер.
Zatoa nekoj i ne go spomnuvaat.Kaj toshiba,fugitisu i mnogu drugi e rps.
Merka za impuls Hz. Hmmmmm
A sto ako e impulsot na 3min.
Ednostavno nekoj firmi si go odomakinile.
Ama aj, postar si ke popustam.
PS.
Znaj gubitocite kaj ponekvalitetnite inverteri se mnogu pogolemi od 2%,samo taa e druga tema na razgovor.

Гледам на реклама клима инвертер, 24000 btu, scop 4, 5 години гаранција, за 35000 денари. Вреди ли тоа или да одам на малку послаба клима, од попроверен бренд, за слични пари?
Потребно ми е да загрева 60м² во куќа без термоизолација, со дебели ѕидови

Гледам на реклама клима инвертер, 24000 btu, scop 4, 5 години гаранција, за 35000 денари. Вреди ли тоа или да одам на малку послаба клима, од попроверен бренд, за слични пари?
Потребно ми е да загрева 60м² во куќа без термоизолација, со дебели ѕидови
Многу ефтино тоа за 7kw клима!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom