Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne e defekt vo najava, nitu e nekakov defekt.Совет!!!
Имам Gree-G-Tech. Пред Извесен период забележав некое чудно трепкање на дисплејот на внатрешната единица кога ќе ја вклучам трепка една минута па потоа се појавува темп на дисплејот пример 24с и си работи се ок но тоа трепкање порано мислам го немаше и при тоа трепкање дисплејот покажува како да е расипан дисплејот нешто нејасно напишано. Го исчистив филтерот мислејќи дека е затоа но без успех. Дали е некој дефект во најава?
Што е нај трагично и F10 ќе правеле.F9...![]()
Најдов во упаството дека треба да се притисни истовремено Fun и Mode .Кратко се појавува CL на даљинското (при исклучена клима ова го пробувам) но ништо не се случуваNe e defekt vo najava, nitu e nekakov defekt.
Klimata ti signalizira deka treba da se iscisti, pusti ja na samocistenje, ne samo filtrite da gi iscistis fizicki.
Ako ti pojavuva 88 na klimata ,toa e potsetnik za cistenje ,ti pisuva nazad na lepenkata od dalecinskoto sto treba da napravisНајдов во упаството дека треба да се притисни истовремено Fun и Mode .Кратко се појавува CL на даљинското (при исклучена клима ова го пробувам) но ништо не се случува
Хахах и мене сто пати ме праша да му го сликам VivaxотLepi, otece veke sekoj da slika....
Da si otvoris ti edno foto studio za klimi.... Hahahaha
На даљинското истото го пишува да се притисни fun i mode истовремено но ништо не се случува со климата!!!!Ako ti pojavuva 88 na klimata ,toa e potsetnik za cistenje ,ti pisuva nazad na lepenkata od dalecinskoto sto treba da napravis
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Нема врска дека е така, ти читаш мануали од интернет што не соодвествуваат со она што си го добил како далечинско.На даљинското истото го пишува да се притисни fun i mode истовремено но ништо не се случува со климата!!!!
Малце хумор прике.Муце да не сум ти презел женска некад, па да те боли од време на време?
Не знам зошто и од кај го извади ова погоре, да ми је знати?
Види што сум рекол пред четири месеци, место неосновано да напаѓаш и да се задеваш.![]()
Кога климите работат во мод ладење кондензација се формира во внатрешната единица кога топол воздух доаѓа во контакт со испарувачот на клима уредот и после таа кондензација испаѓа надвор од цревото. Ако воздухот во собата е многу топол тогаш ќе се формира многу кондензација и од цревото ќе почне да извира многу вода. Ова е сосема нормална појава и нема никаков дефект со уредот.Drustvo, ve smarav pred nekoe vreme za midea, vivax i predlog tundra...zemav VIVAX aeri 3,5...za 35m2 u sobata koja e postavena, SIBIR...auuuuu.....coool..e sea kje vidime i smrtkata dali kje bide cooool....me zagrizuva ona kapenjeto, neli treba kap po kap...ova malce poceka crevono i izvira voda...e sega ako taka pravi i zima dali moze da dojde do zamrznuvanje.....