- Член од
- 2 декември 2020
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 71
Te Shiba za skapi pari i ne dava da places i da se pozalis KLASIKA(abe da znaat sto navistina se slucuva vo japonija so nivniov brend ovde ke izvrsat Harikiri)Ne e do nikakvi montazi, vibracii i slicno, me nema podolgo vreme, no momentalno kaj mene posle site premontazi, izoliranja od vibracii i slicno, sega e sovrseno namontirana, znaci ne e do monterite, problemot si ostana, ne cini klimata. I vo bugarija go ima istiot problem, i e samo kaj shorai modelite. ne znam samo dali kaj odredeni poedinecno ili kaj cela serija, no dosega barem 10tina shorai vo MK i BG imaat problem i luge se zalat, vo BG konstatiran e problem so motorceto od turbinata.
Автоматски споено мислење:
Garancija vazi do isporaka na klimata do prva vrata za se drugo kako ke vi se padneДве видеа се поставени незнам кое си го прегледал едното е за потрошувачка за даисеикаито другото за звукот на шораито,инаку и двете
клими имаат некој проблем со турбините а ако прашуваш што одговор сум добил од енергија ќе ти речам само да недајт господ работа со нив да си имаш

Последно уредено: