Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Цел ден ме прогонува ова.
Зошто? :(

Што и фали на Џулијан Мур бе? :cautious:
Топ 3 џинџери ми е, заедно со Ејми Адамс и Џесика Честејн.

Покрај неа и Ејми Адамс, почесно место имаат Натали Портман, Маргот Роби, Џенифер Лоренс, Луси Лу, Винона Рајдер, Мишел Фајфер, Џули Делфи, Чарлиз Терон, Ума Турман, Џенифер Конели, Моника Белучи, Кејт Винслет, Руни Мара, Анџелина Џоли, Шарлот Рајли, Изабела Роселини.

ноубади керс.

кој ве ебе.

педери.
На Џулијан Мур и фали да е 20 години помлада. :ROFLMAO:

Од Џенифер Лоренс се признава само leaked колекцијата. Ништо друго. :D

П.С. Најубавата ја немаш, Никол Кидман. :love:

Imam sto modulira i so 160W, ama ovaa ne e od najeftinite ;)
Ako sakas da ti ja sitnam za 90k ala LDC ;) Ti koga ja snimi ja tvojata kako duva so 500c i trosi 160w? Daj link moze sum go ispustil toj tvoj "biten" post :D
I ne se vpustaj da mi repliciras i pravis analizi so kolku C duva dur ne si snimis video od tvojata klima koja istoto go pravi za 60k/70k platena mojata e upola od toa

E ubo de si spusta,samo ima eden nedostatok.Ne gi namaluva vrtezite na turbinata pa mesto 35c izduf,ke se spusti izduvot na 25c.:)
Nema da ti e ladnicko,jas so izduf 25 se ladam a ne da se toplam.
Автоматски споено мислење:

E ubo de si spusta,samo ima eden nedostatok.Ne gi namaluva vrtezite na turbinata pa mesto 35c izduf,ke se spusti izduvot na 25c.:)
Nema da ti e ladnicko,jas so izduf 25 se ladam a ne da se toplam.
Ne sum sofisticiran kako tebe so sofisticirani termometri,nemam adekatna labaratorija.

Последно уредено:
Режисерите мора да заслужат место на почесниот ѕид, а актеркиве по лепота ли се само бирани? :D

Чолисимо е тој ,,другарот,, во приказната што го смешал К.Бејл и Ибра

TMFO-NicoleKidman-1.jpg

I TOSHIBA SUZUMI 16 tvin cilner rotacionen compresor R-410 bese top klima 50karti,koj kupi kupi.
Немој така да им расипуваш бизнис!
Таман помина месец-два,резилот се "подзаборави" малку,еве пак си почнаа кампања како ништо да не било.

Немој така да им расипуваш бизнис!
Таман помина месец-два,резилот се "подзаборави" малку,еве пак си почнаа кампања како ништо да не било.

Бламажите нема да се заборават верувај. Особено не COP 2.5!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom