Znaci od japonski sega stanaa so mustaci ama za ceni povisoki.Sporedbata e megju star model na Fujitsu, model od pred 13godini no vrvna klasa za toa vreme i skapa klima
Serijata LDC sto jaq sporeduva dedica iz sosedstva e model so cena sigurno nad 1000evra, imal vgraden japonski kompresor a toa kostalo togas pobajagi a ne pa sea.
Spored servisno printano 2006ta godina FJ modelot LDC imal vakva specifikacija:
Made in Japan kompresor, 36kg nadvoresna edinica 1kg freon ili pobajagi jaka masina
Прегледај го приврзокот 286297
samo kompresorot vo toj LDC model od 2006ta kosta 500evra...znaci cela klima bi kostala 1000eu Najmalce a bi rekol i 1500eu
Прегледај го приврзокот 286296
Прегледај го приврзокот 286298
ama na nego pisuvalo vo 2006ta Made in Japan, i toa se plakjalo togas. Podocna od Japan stanal China ama nema veze
A penzionerot od Srbija sto kao nema druga rabota pa mu pomaga na zetotodednas mu teknalo da si sporeduva klimi i toa so MUSE so cena pod 500evra
prvo deda nauci da guuglas.
Prvo jasno e zasto se pojavuvaat vakvi likovi od strana, vo Srbija ima najmnogu dileri na Fujitsu i sekako ke se pojavat i tuka da trolaat kontra kinezi i da navivaat za japanci, ama tie montercinja nepoznavaat modeli i delovi vo niv vgradeni....sporeduvaat sekogas magare i muzika i sporedbata sekogas ja vodat generalno po brendovi a ne po modeli. Zamisli sea dedica da napravi sporedba Nocria so LLCC, e toa e moabetot na "Penzionerot" sto bozem slucajno se razbira i vo cenite na kontejnerskiot transport.
DA111A1F-20F1
Eve kaj @filipinec ima japonski kompresor a kaj mene midea.
Kako gi poeba kinezot japoncite.
Pa ovie japoncite nemaat J od japonci.
Автоматски споено мислење:
Tvojata e i pojaka i pokvalitetna ovi denesnive toshibi mozat voda da im nosat.Konecno dojdov do kompjuter,i imav memorirano za mojata Toshiba Suzumi 16,sporedi ja so tvojata .
Jas mislam deka tvojata e pojaka.
orginal J A P A NOriginal Toshiba frequency conversion DA111A1F-22F Toshiba air conditioning refrigeration compressor
Original Toshiba frequency conversion DA111A1F-22F Toshiba air conditioning refrigeration compressor on sale,buy cheap Original Toshiba frequency conversion DA111A1F-22F Toshiba air conditioning refrigeration compressor from the best shopping agent yoycart.comwww.yoycart.com
Koj saka orginalen japonski proizvod samo ururu 3000evra