- Член од
- 2 декември 2020
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 71
Nz dali e Daiseikai ili DAISEPOKAIPak baterijata ti otisla.
Idi smenete im gi polovnite klimi za novi, ne gi lazete lugeto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nz dali e Daiseikai ili DAISEPOKAIPak baterijata ti otisla.
Idi smenete im gi polovnite klimi za novi, ne gi lazete lugeto.
Mnogu ne e nekako 5.5 ka vo 35m2 prva brzina ne e silna?Не знам другар, не сум имал искуство со таква клима и не можам да судам.
Според ова кај мене можам да заклучам дека од особено значење е изолиран простор ако сака некој да се грее на клима, а во однос на инвертерите искрен да бидам се' повеќе сум убеден дека без разлика каков е секој инвертер во добро изолиран простор би греел. Кој поекономично, кој поскапо сепак би дал резултати.
Јас да сакав амбер амбер ќе купев ама јас сакав скапа јапонска врвна клима и да бидам раат со греењето ама за жал не испадна такаE ako se slozi ke ja menime so amber,odi ubedi go.
Штета што не ти се погодила.Кај мене совршено излезе.Јас да сакав амбер амбер ќе купев ама јас сакав скапа јапонска врвна клима и да бидам раат со греењето ама за жал не испадна така
Даисеикаито го платив 76500д,плус монтажа 80 и кусур илјади сега од енергија да ми понудат 70000 и да си ја земат веднаш би прифатил
А ако инсистираат можеби ќе спуштам уште некоја пара само да не ја гледам.А каде е срамот што го кркам бидејќи се валев дека сум купил
чудо од клима

Kaj mene 360w 350w 600w 23namesteni i vo.sobite tolku i odat off.Bitola 22h -13c
Toshiba Suzumi16
Auto fan + Hipower
Setirana 26c
Ambientalna 23,5c
Potrosuvaka pomegu 1600-1700w
Povrsina 40m2 IZOLIRANA vo kuka
Dnena,trpezarija,kujna,otvoreno,nema vrati.
Ne ti.e vo.red klimata. 25m2 treba da gi topli bez problem.Јас да сакав амбер амбер ќе купев ама јас сакав скапа јапонска врвна клима и да бидам раат со греењето ама за жал не испадна така
Даисеикаито го платив 76500д,плус монтажа 80 и кусур илјади сега од енергија да ми понудат 70000 и да си ја земат веднаш би прифатил
А ако инсистираат можеби ќе спуштам уште некоја пара само да не ја гледам.А каде е срамот што го кркам бидејќи се валев дека сум купил
чудо од клима
Е тоа е кај не грее па и брмчи како стар компјутер а голем мерак имав на климаваШтета што не ти се погодила.Кај мене совршено излезе.Прегледај го приврзокот 284595Прегледај го приврзокот 284596
И јас мислам дека не е во ред ама од Енергија велат ако не светат алармите во ред си е климата затоа и прашувам на форумов за мислењаKaj mene 360w 350w 600w 23namesteni i vo.sobite tolku i odat off.
Smetka 12 01 do 12 02 5300den ke bidi
Prethodnata bese 4800-4900 taka nesto.
Автоматски споено мислење:
Ne ti.e vo.red klimata. 25m2 treba da gi topli bez problem.
Хахахахаха добар.Mnogu ne e nekako 5.5 ka vo 35m2 prva brzina ne e silna?
На максимум или фан 5 бучна е од струење на воздухот и не е пријатно за седење зашто прави голем провев,никогаш не сум ја пуштил на макс ниту на фан 4.Секогаш ми е на фан 2 или 3 и не се слуша ништо.Е тоа е кај не грее па и брмчи како стар компјутер а голем мерак имав на климава
А дали си ја пробал на максимум како работи
И јас мислам дека не е во ред ама од Енергија велат ако не светат алармите во ред си е климата затоа и прашувам на форумов за мислења

Ne ozbilno . Nekako mnogu e za 35m2.Хахахахаха добар.
Е тоа е кај не грее па и брмчи како стар компјутер а голем мерак имав на климава
А дали си ја пробал на максимум како работи
И јас мислам дека не е во ред ама од Енергија велат ако не светат алармите во ред си е климата затоа и прашувам на форумов за мислења
И не ми е проблемот дали ќе ги грее квадратите туку каде се тука плусовите и економичноста на климата
Еве ако има некој заинтересиран сосе 3м цевки сосе кабли за 67000д.ќе ја дадам климта е стара 3-4 месеци