- Член од
- 14 мај 2009
- Мислења
- 1.582
- Поени од реакции
- 1.861
Мене ми се скинати.... блокирани де овие со галичкиве сите што пишуваа од иста IP адреса... ама до толку гледам од твојот пост, па не чинеле за 16 квадрати климиве а? Е која чинела? Еко ПуВар кинезарија !?Haier ne cini Toshiba ne cini Samsung cini, mitsibushi ne cini, Vivax ne cini.
. Еве нека се “палат“ малку
на клима од 37,500 Денари цена овде (ќе ја симнат цената за нив...пак).У Финска која ја спомнуваа.... “малку“ поскапа. Глупи Финци.. јбг. не знаат што е добра клима!?

Автоматски споено мислење:
И Daikin секако, кога веќе го имаш за главното греење и си задоволен ... Би рекол било која клима која е квалитетна и пред се тивка за спална 16м2 изолирана со стироп. фасада ... Sаmsung i LG се дефинитивно тивки 17-18dB. Лично имам Хаиер Тундра кинеска со Mitsu компресор, греам 18м2 и за нејзе или за новата Tundra Grin на R32 би рекол дека вршат работа економично квалитетно греење и се тивки 20dB... За спална реков покрај квалитетот и да е тивка, па би одел на погореспоменатите.Ova kako ironija go pisa ili? Mala sala... Za spalna okolu 16kv za japonec nekako mi izgleda premnogu.... Za mojot ne prilicno tolku dlabok djeb.jes da vo salonot od 45kv daikinov godinava se pokaza za mene zadovolitelen ama sepak razlikava od 45kv i 16kv sporedeno so cenive za klima 18ka i 9ka????
Последно уредено: