- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.265
- Поени од реакции
- 3.015
Ох грефче пак се праиш на трипол....Еве и каталог за Лајт верзијата на Дајсекај ....мајката немало twin све до 18ka Дајсекај(ама 18ка Дајсекај никогаш немало последната била 16 )
![]()
Ем објаснуваш за Лајт Даисеикаи верзиите (јас до сега не ни знаев дека постојат) ем прикачуваш каталог во кој ги има излистано и Лајт Даисеикаи и Супер Даисеикаи во кој убаво се излистани:
- 6те величини за Лајт Даисеикаи (10, 13, 16, 18, 22, 24) од кои половината 10, 13 и 16 носат обични single-rotary а останатите појаките 18, 22 и 24 носат twin-rotary
- 3те величини за Супер Даисеикаи (10, 13, 16) од кои сите носат twin-rotary компресори, пошто се нели Супер

И на крај викаш лажговци никогаш немало 18ка Даисеикаи
На што се не си спремен...
Хаха ајдее.... и дилер за Тошиба ме направил..... а јас кутриот ја скапувам фалење мојата Мицубиши LN35.Промо цена пуштена од тукашниве дилери на 2565 страна...со препорака да не се пропушта попустот
И залепена преварантска реклама и за компресор кој не е двоен и иде без WiFi...АМа као сега е живо џабе од 99к на 73,5к спуштена кој неземе ке се заебе...баш кои преваранти
Стрелче пријателче, не се сите од корист како тебе тука на форумот за да продаваат по секоја цена....
Некои од нас ова го правиме од чисто задоволство

btw. Да! Го споделив линкот од Aircon кај што Даисеикаито е као на попуст.... ама таму нема пишано дали е Супер или Лајт верзијата.
Јас не ни знаев дека постоела ете Лајт верзија.... по описон што им е ставен: двоен ротационен компресор, плазма филтер, јонизатор..... јас сеуште верувам дека е Супер верзијата на Даисеикаи... со некоја пристојна цена... а не како во Енергија каде им е напумпана до бесвес!
Се разбира, доколку некој планира да купува дефинитивно да праша и да се информира за точниот модел!!!