- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.289
- Поени од реакции
- 3.056
Сосем нормално е од било кој бренд да има случаи што ќе бидат дефектни уште од фабрика или зафркнати од несоодветна монтажа.
Се сеќавам имаше уште еден-два членови во последниве 2-3 месеци на форумов кои се подновија со истиот модел и баш го пофалија.
Стварно е жално што ете ќе купат ќе монтираат и повеќе не се враќаат тука да споделат искуства, или е вака ако некој се жали да споредат со нивните искуства.
Ееве од Хансолот кај мене, ова као најдолго модулирање и е, ако може така да се нарече, пошо не е он-офф ама многу на така личи

Ако од еден можеби фабрички дефектен клима уред носиме заклучоци дека ете "се покажало дека и јапонецот може да испадне џубре" сне свршиле работа.Se pokaža na delo i deka japonecot može da ispadne đubre ne videno.
Се сеќавам имаше уште еден-два членови во последниве 2-3 месеци на форумов кои се подновија со истиот модел и баш го пофалија.
Стварно е жално што ете ќе купат ќе монтираат и повеќе не се враќаат тука да споделат искуства, или е вака ако некој се жали да споредат со нивните искуства.
Еве од мене за послдните 12h
![]()
Ееве од Хансолот кај мене, ова као најдолго модулирање и е, ако може така да се нарече, пошо не е он-офф ама многу на така личи