- Член од
- 2 јануари 2012
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 281
секогаш тука коментари вака треба да се монтира онака требало па не требало таму ке има незадоволни корисници на клими кои што истите препорачуваат на потенционалните купувачи да си продолжат да си се греЈат на дрва…. се додека имаме несериозни фирми н кои што секогаш во прв план им е профитот ке има незадоволни купувачи на клими… јас како купувач од кај знам како правилно треба да се монтира климата, од каде да знам дали треба и како да се вакумира клима,од каде да знам дали треба на нова клима треба да се монтират нови или користена бакарна исталација, верувајте со мои очи видов обид за монтирање на користена бакарна инсталација,и на крај недај боже да се случи некој квар на климата…. кеке треба преку судски лавиринти да се оди???Че лупне некој 1000 евричи за клима,ке му се монтира лаички,Ќе му ствара вибрации незгодни кои што не може да ѓи поднесе ќе му праи почести дефрости… во овој случај ако куќата му нема добра изолација “наебал”... дури уште ако пак ја качат ел енергија итн итн и ке си спомнува “златни дрвца”
заклучок:се додека има такви фирми и вакви монтери сувите дрвца топла препорака за сите
инаку еве јас како поминав месец ноември 23 степена 45 кв 24/7

Автоматски споено мислење:
инаку еве јас како поминав месец ноември 23 степена 45 кв 24/7