- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.711
- Поени од реакции
- 7.617
@Lithium002 ti Alka imas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Strelec botu ne te razbiram. Odbotiraj se, nemaat drugi popametna rabota kako vas tuka od 10 profila da maltretirate za ovaa klimicka zemi.si.ja ke te stopli ovaa sega.ke stigne sega ovaa zemi si ja za ic pari banja ke ti napravi. Ne da gree lom.pravi, te boli tebe Japonskoto od.damna ama ako ti.posakuvam vo najbliska idnina da osetis Japonsko, i greenje i ladenje itn itn..@Lithium002 ti Alka imas?
www.tadiran-international.com
Изборот ќе падне меѓу овие две клими.Здраво, предлог клима за квадратура од 16м2, со солидна изолација, буџет некаде до 30к?
Toa sto e taka izvrteno e za da dostignat minimum od 2m bakar, taka bilo pravilno, da ne smee da e pokratko od 2metri, ne znam od koi pricini. mene ne mi e bitno dali mi ukrale 1m bakar, dokolku funskcionira bez problem, zadovolen ke bidam. inaku imase uste edna opcija so 3 metri bakar, ama mi rekoa deka mozi komsijata da se buni deka megu sprat ke bidi klimata, pa da ne treba da ja premestuvam posle, a ovde sum novo preselen, i navistina ne gi poznavam komsiite... pa si rekov ako monterite velat deka nema da ima problem i deka mestoto e optimalno, koj sum jas da velam poinaku koga navistina ne se razbiram
Ovaa Tadiran 12kata so 35kg nadvoresna izgleda top.Kompresor Panasonik, teska nadvoresna .Izgleda dosta solidno za 26000denIndoor Air Quality Solutions | Tadiran
A global leader in air conditioning, with a wide range of advanced indoor air quality solutions for residential and light commercial applications.www.tadiran-international.com
Residential & Commercial Air Conditioning Solutions | Tadiran
Tadiran is a global leader in air conditioning, with a wide range of advanced solutions for residential and light commercial applications.www.tadiran-international.com
![]()
Техномаркет - TADIRAN SUPREME INVERTER 12000 BTU -25 R32
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР TADIRAN SUPREME INVERTER 12000 BTU…m.tehnomarket.com.mk
![]()
Техномаркет - TADIRAN SUPREME G INVERTER 18000BTU -20 R32 wifi
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР TADIRAN SUPREME G INVERTER 18000BTU…m.tehnomarket.com.mk
Се рекламир едниот модел " АРТ " со 18 децибели на внатрешна. Потивка не сум сретнал, во рекламен матерјал.
![]()
ART INVERTER R32 - Tadiran international
R32 DC Inverter 4D inverter technology 18 dB(A) ultra-low noise 3D swing system -20°C super heating / cooling Stepless fan speed Filter cleaning indicatorwww.tadiran-international.com
5 години мрзиш све освен грее-алките твој.Толку не ли ти здосади?Па уште од 3 профили плукаш по сите брендови јапонски.Народ се опамети и си купува докажани производи,а ти им кршиш лезето.Еднаш не си напишал некому со здравје да се служи.Ја отру темава со твојте греалки што ги има во Пакистан,Индиа,Македонија и Србија.Во еу несмеат ни да транзитираат.Дефрости на 40 минути,модулација минимум 700-800,да не збороме што работат онн-оф.На новиве што ставаат слики од потрошувачка им се понашаш како кадија,ваков мерач,онаков мерач,ај сликај ај снимај ај ова ај она само да не признаеш туѓ квалитет.Кога неможеш да се красиш со своето-плукај по другото.На форумот никој повеќе не бара совет за твојте клими све ради тебе.Те знаат ли од фирма какви глупости правиш.
Јави се сега нека ме банираат како флегмата.
Уффф... е вакво нешто не сум видел! Ај што се направиле ци**** и ти украле метро бакар,туку што у ствари и сакале да постигнат со свиков нагоре?!? Замка за уље дефинитивно не е!
А според тоа дека е Тошиба,дефинитивно не треба да брчи и да се слуша така јако!
Јас се предавам! Монтери и сервиси нека бараат чаре...
Прегледај го приврзокот 276080
Не се гледа убаво,ама може и да е прекршена цефката!! Ако е тоа завршиле баш убава работа!
Мислење за климава
![]()
Или предлог некој друг модел која што е прифатлива во тука некаде ценовен ранг, ми треба за загревање детска доба од 20 квсдрати. Се решив за овој модел затоа што ја рекламираат као дека има GMCC Toshiba компресор, не знам дали е точно или не, и дали вреди да се земе
Lapaj, sosema pristojno do 25m2 sredno izoliran prostor 30 m2 dobro izoliran.Ajde uste ednas da pobaram mislenje ili preporaka
Ajde uste ednas da pobaram mislenje ili preporaka
И мене ме шетаа од салонот на Gree до фирмата за монтирање и сервисот. Чекале да поминат 15 дена.Te rabotat, za da pominat 15 dena. Polse toa nemoze da Ja smenis za nova ili da ti gi vratat parite. Kakvi prevaranti.
Za site, da znaete, imate li problem resavajte go vo period od 15 dena.
Автоматски споено мислење:
![]()
треба да го користиш ова
.