- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.289
- Поени од реакции
- 3.056
Niti prodavam klimi ni imam bilo kakva dobivka od toa ,no fakt deka pred gree klimata imas zezok vozduh i miris cuvstvo na zestina ,e sega jas taka eksperimentalno so eden najevtin merac od ali tolku ,no zosto ako eve nee tocno ne meri isto taka pred vivaxot gresno visoka temperatura?Za ova morav od 22 da krenam na 24 .Nikogas od vivaksot ne sum go imal toa cuvstvo na zezstina toplina ,niti pred 9godini koga ja kupiv(44K mislam bese)plus montaza da recime e veke stara sega,dosega eden defekt motor od vnatresen fan .
Probav da prikacam video neuspesno ,taptalk ne poddrzuva mp4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Видевце можеш да прикачиш на Youtube или streamable.com ако е помалечко и да го споделиш само линкот тука.
Не знам некој да споделил издув над 60С до сега....
А иначе ова температура 61С што се гледа на сликиве што си ги споделил или дури 66С што кажуваш може да е директно на изменувачот во внатрешната ако си го погодил со ласерскиот мерач кој не мери температура на воздухот туку температура на површината во која фокусираш....
Таа температура не може да се споредува со другите мерачи со сонди кои мерат баш температура на издувот поставени на една педа или најблиску што може до изменувачот.
Амаа Грее го фалиш а Вивакс го Кудиш иако Виваксот нема врска со Муабетов